Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» з корицею фото

Макаронні вироби «Карбонара» з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Вершки , Макарони , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби , Карбонара
Кількість порцій: 5
Час приготування: 25 хв.

Не дивуйтесь, побачивши рецепт, як приготувати пасту «Карбонара» з корицею. Дивовижний запах і смак кориці надає цьому блюду особливої ​​пікантності, смак і неймовірно апетитний аромат.

Опис приготування:

Для цієї страви використовую бекон і панчетту. Ви можете взяти щось одне. Якщо у вас є час, звичайно ж, краще зробити пасту самостійно, але більшість такою розкішшю не володіють, тому підійде і покупна. Блюдо ніжне, смачне і дуже ароматне, з тонкими нотками кориці. Їжте його відразу ж після приготування.

  • Бекон - 4 скибочки
  • Тунець - 4 скибочки
  • Мелена кориця - 1/4 чайних ложки
  • Вершки - 2 склянки
  • Пармезан - 200 грам
  • Жовтки курячі - 6 штук
  • Макаронні вироби - 450 грам
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
паста & Quot; Карбонара
1. Наріжте кубиками бекон і панчетту. Розігрійте сковороду і викладіть копченості. В окрему каструлю наберіть воду і відваріть пасту до готовності з додаванням солі.
паста & Quot; Карбонара
2. Обсмажуйте панчетту з беконом до золотистої скоринки, потім посипте корицею і перемішайте.
паста & Quot; Карбонара
3. Викладіть відварну пасту в сковороду.
паста & Quot; Карбонара
4. В окремій мисці збийте вершки з курячими жовтками, додайте тертий сир. Залийте сумішшю весь вміст сковороди. Акуратно перемішайте все і готуйте на слабкому вогні до утворення густої консистенції.
паста & Quot; Карбонара
5. Готову страву відразу подавайте гарячим до столу, прикрасьте подрібненою зеленою цибулею.

Схожі рецепти