Макаронні вироби «Карбонара» з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Не дивуйтесь, побачивши рецепт, як приготувати пасту «Карбонара» з корицею. Дивовижний запах і смак кориці надає цьому блюду особливої пікантності, смак і неймовірно апетитний аромат.
Для цієї страви використовую бекон і панчетту. Ви можете взяти щось одне. Якщо у вас є час, звичайно ж, краще зробити пасту самостійно, але більшість такою розкішшю не володіють, тому підійде і покупна. Блюдо ніжне, смачне і дуже ароматне, з тонкими нотками кориці. Їжте його відразу ж після приготування.
- Бекон - 4 скибочки
- Тунець - 4 скибочки
- Мелена кориця - 1/4 чайних ложки
- Вершки - 2 склянки
- Пармезан - 200 грам
- Жовтки курячі - 6 штук
- Макаронні вироби - 450 грам
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
2. Обсмажуйте панчетту з беконом до золотистої скоринки, потім посипте корицею і перемішайте.
4. В окремій мисці збийте вершки з курячими жовтками, додайте тертий сир. Залийте сумішшю весь вміст сковороди. Акуратно перемішайте все і готуйте на слабкому вогні до утворення густої консистенції.