Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» з корицею фото

Макаронні вироби «Карбонара» з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Вершки, Макарони, Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби, Карбонара

Не дивуйтесь, побачивши рецепт, як приготувати пасту «Карбонара» з корицею. Дивовижний запах і смак кориці надає цьому блюду особливої ​​пікантності, смак і неймовірно апетитний аромат.

Для цієї страви використовую бекон і панчетту. Ви можете взяти щось одне. Якщо у вас є час, звичайно ж, краще зробити пасту самостійно, але більшість такою розкішшю не володіють, тому підійде і покупна. Блюдо ніжне, смачне і дуже ароматне, з тонкими нотками кориці. Їжте його відразу ж після приготування.

  • Бекон - 4 скибочки
  • Тунець - 4 скибочки
  • Мелена кориця - 1/4 чайних ложки
  • Вершки - 2 склянки
  • Пармезан - 200 грам
  • Жовтки курячі - 6 штук
  • Макаронні вироби - 450 грам
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
паста
2. Обсмажуйте панчетту з беконом до золотистої скоринки, потім посипте корицею і перемішайте.
паста
4. В окремій мисці збийте вершки з курячими жовтками, додайте тертий сир. Залийте сумішшю весь вміст сковороди. Акуратно перемішайте все і готуйте на слабкому вогні до утворення густої консистенції.

Схожі рецепти