Рецепт Спагеті «Карбонара» з беконом фото

Спагеті «Карбонара» з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Макарони, Яйця, Бекон
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Якщо вам ще не відомо одне з найпопулярніших італійських страв, то дивіться, як приготувати спагетті "карбонара" з беконом. Готується все просто і швидко, а страва виходить дуже смачним.

Подавайте пасту гарячої, присипавши тертим сиром і чорним перцем.

Я рекомендую вам ретельно вибирати яйця, вони повинні бути свіжими, ви повинні бути впевнені в їхній якості, так як по суті яйця тут будуть сирими.

В іншому все дуже просто. Спробуйте самі!

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Бекон - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйця - 3-4 штук
  • Спагеті - 450 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Пармезан тертий - 240 грам
спагеті
Отже, поставте пасту варитися за інструкцією. А тим часом масло розігрійте в сковороді і наріжте дрібно бекон, покладіть його в сковороду.
спагеті
Додайте до бекону подрібнений часник, обсмажте до золотистого і приберіть зі сковороди.
спагеті
У мисці збийте пармезан з яйцями за допомогою віночка. Влийте до макаронів.
спагеті
Додайте бекон, сіль, перець, змішайте з гарячою пастою швидкими рухами.

Схожі рецепти