Спагеті «Карбонара» з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам ще не відомо одне з найпопулярніших італійських страв, то дивіться, як приготувати спагетті "карбонара" з беконом. Готується все просто і швидко, а страва виходить дуже смачним.
Подавайте пасту гарячої, присипавши тертим сиром і чорним перцем.
Я рекомендую вам ретельно вибирати яйця, вони повинні бути свіжими, ви повинні бути впевнені в їхній якості, так як по суті яйця тут будуть сирими.
В іншому все дуже просто. Спробуйте самі!
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Бекон - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Яйця - 3-4 штук
- Спагеті - 450 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Пармезан тертий - 240 грам
Отже, поставте пасту варитися за інструкцією. А тим часом масло розігрійте в сковороді і наріжте дрібно бекон, покладіть його в сковороду.
Додайте до бекону подрібнений часник, обсмажте до золотистого і приберіть зі сковороди.
У мисці збийте пармезан з яйцями за допомогою віночка. Влийте до макаронів.
Додайте бекон, сіль, перець, змішайте з гарячою пастою швидкими рухами.