Рецепт Рецепт спагеті «Карбонара» фото

Рецепт спагеті «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Макарони, Яйця, Бекон, Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби, Карбонара

Найпопулярніше блюдо італійської кухні. Готується просто і швидко, а в результаті вийде дуже смачний і ситний вечеря, обід або перекус. Записуйте рецепт спагетті «Карбонара». Рекомендую!

Найприємніше - це те, що для приготування цієї страви потрібно зовсім небагато інгредієнтів. Паста вийде соковита і ситна, з найніжнішим соусом. Є різні варіації, наприклад, одні додають вершки в соус. Замість бекону використовують шинку або інші копченості.

  • Бекон - 85 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Спагеті - 340 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Пармезан - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
рецепт спагеті
1. Наріжте бекон невеликими шматочками. Обсмажте його до хрусткої скоринки, потім видаліть зі сковороди і перекладіть на серветку.
рецепт спагеті
2. У каструлю налийте воду і посоліть, надішліть її на вогонь і доведіть до кипіння. Надішліть спагетті в кипляче воду і варіть до готовності, потім злийте в друшляк, але залиште 1 склянка води.
рецепт спагеті
3. Змішайте яйця з сіллю і меленим перцем, додайте половину тертого сиру.
рецепт спагеті
4. Поверніть сковороду, де обсмажували бекон, на вогонь. Влийте 1 стакан рідини, в якій варили спагеті.
рецепт спагеті
5. Викладіть в цю сковороду відварені спагетті.
рецепт спагеті
6. Влийте до спагетті соус із сирих яєць і сиру, відразу ж ретельно перемішайте.
рецепт спагеті
7. Додайте раніше обсмажений бекон і залишився твердий сир.
рецепт спагеті
8. Перемішайте гарненько і відразу ж зніміть з вогню.
рецепт спагеті
9. Подавайте блюдо відразу після приготування, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти