Рецепт спагеті «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)
Найпопулярніше блюдо італійської кухні. Готується просто і швидко, а в результаті вийде дуже смачний і ситний вечеря, обід або перекус. Записуйте рецепт спагетті «Карбонара». Рекомендую!
Найприємніше - це те, що для приготування цієї страви потрібно зовсім небагато інгредієнтів. Паста вийде соковита і ситна, з найніжнішим соусом. Є різні варіації, наприклад, одні додають вершки в соус. Замість бекону використовують шинку або інші копченості.
- Бекон - 85 грам
- Часник - 2 зубчики
- Спагеті - 340 грам
- Яйця - 3 штуки
- Пармезан - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Наріжте бекон невеликими шматочками. Обсмажте його до хрусткої скоринки, потім видаліть зі сковороди і перекладіть на серветку.
2. У каструлю налийте воду і посоліть, надішліть її на вогонь і доведіть до кипіння. Надішліть спагетті в кипляче воду і варіть до готовності, потім злийте в друшляк, але залиште 1 склянка води.
3. Змішайте яйця з сіллю і меленим перцем, додайте половину тертого сиру.
4. Поверніть сковороду, де обсмажували бекон, на вогонь. Влийте 1 стакан рідини, в якій варили спагеті.
5. Викладіть в цю сковороду відварені спагетті.
6. Влийте до спагетті соус із сирих яєць і сиру, відразу ж ретельно перемішайте.
7. Додайте раніше обсмажений бекон і залишився твердий сир.
8. Перемішайте гарненько і відразу ж зніміть з вогню.
9. Подавайте блюдо відразу після приготування, прикрасивши зеленню. Смачного!