Рецепт Рецепт спагеті «Карбонара» фото

Рецепт спагеті «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Макарони , Яйця , Бекон , Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби , Карбонара
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Найпопулярніше блюдо італійської кухні. Готується просто і швидко, а в результаті вийде дуже смачний і ситний вечеря, обід або перекус. Записуйте рецепт спагетті «Карбонара». Рекомендую!

Опис приготування:

Найприємніше - це те, що для приготування цієї страви потрібно зовсім небагато інгредієнтів. Паста вийде соковита і ситна, з найніжнішим соусом. Є різні варіації, наприклад, одні додають вершки в соус. Замість бекону використовують шинку або інші копченості.

  • Бекон - 85 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Спагеті - 340 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Пармезан - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
рецепт спагеті
1. Наріжте бекон невеликими шматочками. Обсмажте його до хрусткої скоринки, потім видаліть зі сковороди і перекладіть на серветку.
рецепт спагеті
2. У каструлю налийте воду і посоліть, надішліть її на вогонь і доведіть до кипіння. Надішліть спагетті в кипляче воду і варіть до готовності, потім злийте в друшляк, але залиште 1 склянка води.
рецепт спагеті
3. Змішайте яйця з сіллю і меленим перцем, додайте половину тертого сиру.
рецепт спагеті
4. Поверніть сковороду, де обсмажували бекон, на вогонь. Влийте 1 стакан рідини, в якій варили спагеті.
рецепт спагеті
5. Викладіть в цю сковороду відварені спагетті.
рецепт спагеті
6. Влийте до спагетті соус із сирих яєць і сиру, відразу ж ретельно перемішайте.
рецепт спагеті
7. Додайте раніше обсмажений бекон і залишився твердий сир.
рецепт спагеті
8. Перемішайте гарненько і відразу ж зніміть з вогню.
рецепт спагеті
9. Подавайте блюдо відразу після приготування, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти