Спагеті «Карбонара» з червоною цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті "карбонара" з додаванням бекону і ніжним соусом з пармезану і яєчних жовтків - дуже смачне блюдо, чоловіки з'їдають його в мить. Блюдо дуже ситне, а придумали його італійські шахтарі.
Часник я віддаю перевагу трохи обсмажити і видалити з піджарки, щоб залишився тільки легкий його аромат. Бекон краще вибирати, де більше м'яса, щоб спагетті не стали занадто жирними. У цю страву я вважаю за краще додавати солодкий червоний лук. Він додає свою нотку смаку і яскраву фарбу при подачі страви. Всі подробиці, як приготувати спагетті "карбонара" з червоною цибулею, я описала нижче в рецепті.
- Спагеті - 250 грам (з твердих сортів пшениці)
- Вершкове масло - 20 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лук червоний - 1 штука
- Бекон - 50 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Жовток - 4 штуки
- Пармезан - 50 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти. Цибулю і часник очистіть.
Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді до стану аль денте. Зазвичай цей час на 1 хвилину менше, ніж зазначено в інструкції на пачці зі спагеті. Відкиньте на друшляк.
Часник наріжте тонкими скибочками, обсмажте в розігрітій олії до появи аромату. Видаліть часник зі сковороди. На цьому ж маслі обсмажте подрібнену цибулю і бекон до м'якості.
Жовтки збийте з вершками, сіллю, свіжомеленим чорним перцем і тертим на дрібній тертці пармезаном.
У гарячі спагеті додайте обсмажені цибулю, шматочки бекону, влийте соус, перемішайте. Зверху посипте тертим пармезаном і чорним перцем. Смачного!