Спагеті «Карбонара» з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Любіть ситно і смачно поїсти, але не любите стояти довго біля плити? Тоді рецепт страви, як приготувати спагетті «Карбонара» з вершками, вам обов'язково сподобається і стане в нагоді на кухні.
"карбонара" - це прекрасне поєднання ніжного вершкового соусу з насиченим смаком бекону. Блюдо ситне і смачне, з представлених продуктів вийде дві великі порції, яких вистачить для дорослих чоловіків. Блюдо подається до столу гарячим.
- Спагеті - 250 грам
- Бекон - 8 скибочок
- Оливкова олія - За смаком
- Біле сухе вино - 100 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Вершки - 120 мілілітрів
- Пармезан - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Мускатний горіх - За смаком
1
Відваріть спагетті в підсоленій воді з додаванням оливкової олії, потім перекладіть в друшляк і промийте холодною водою.
2
У сковороду налийте столову ложку оливкової олії, потім додайте бекон і обсмажте його до хрусткої скоринки. Перекладіть його і наріжте невеликими шматочками.
3
Поверніть сковороду на вогонь і влийте вино, випарюйте його кілька хвилин.
4
В окремій мисці змішайте яйця з вершками і чорним меленим перцем.
5
У сковороду з вином викладіть спагетті і прогрійте кілька хвилин. Зніміть з вогню і додайте суміш яєць і вершків, бекон і перемішайте, посипте тертим сиром (50 грам) і ще раз перемішайте.
6
Розкладіть спагетті по тарілках і додайте залишився пармезан, мускатний горіх.