Фріттата зі шпинату і грибів
(покроковий рецепт з фото)
Любіть яєчню і омлет, але вони набридли? Хочеться додати нових смаків в звичайне блюдо? Тоді знайомтеся з цим рецептом. Всього пару інгредієнтів подарують вам масу вражень. Уважно читайте!
Ця гаряча закуска буде ідеальна для сніданку. Її полюблять всі ті, хто хоче поситнее поїсти. У складі страви ви ще знайдете сир і цибулю. Поєднання ідеально, тому можна навіть нічого не змінювати, хоча м'ясоїди можуть додати шинку. Спробуйте!
- Моцарелла - 120 грам
- Печериці - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 6 штук
- Rikotta - 5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Шпинат - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Червоний перець пластівцями - За смаком
1. Для початку цибулю наріжте тонкими півкільцями.
2. Гриби наріжте четвертинками.
3. Сир розділіть на кубики.
4. Шпинат наріжте на шматочки.
5. У глибокій сковороді розігрійте масло, викладіть в нього цибулю, сіль і перець.
6. Через 6 хвилин смаження відправте на сковороду печериці.
7. Обсмажте інгредієнти разом, поки не випарується вода.
8. Окремо збийте яйця з сіллю і перцем.
9. Після цього додайте в сковороду шпинат.
10. Далі влийте яйця. Додайте сіль і перець.
11. Зверху викладіть весь сир.
12. Запікайте фрітатту під кришкою протягом 9 хвилин. Смачного!