Рецепт Фріттата з брокколі та сиром фото

Фріттата з брокколі та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Яйця, Брокколі
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, Для дітей, На швидку руку, На сніданок

Видів фріттати майже також багато, як людей, які її люблять. Одні додають улюблені приправи, інші експериментують з овочами, а треті - з сиром. А я ділюся своїм ідеальним рецептом!

Сьогодні описала для вас, як приготувати фриттату з брокколі та сиром. Блюдо просто створено для ситного сніданку на всю сім'ю. В Італії її їдять повсюдно, і зрозуміло чому. І як вже говорилося вище, сміливо міняйте склад, залишивши тільки омлет основу. Стати справжнім художником!

  • Яйце - 6 штук
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Брокколі - 250 грам
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Твердий сир - 100 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Кріп, гілочка - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
фріттата з брокколі та сиром - фото крок 1
1. Збийте яйце з молоком, перецем і половиною солі.
фріттата з брокколі та сиром - фото крок 2
2. Брокколі розділіть на суцвіття, потім перекладіть в сотейник з 100 мл води. Дайте воді закипіти, і відразу накрийте сотейник кришкою. Варіть брокколі протягом 4 хвилин.
фріттата з брокколі та сиром - фото крок 3
3. Злийте воду. Перекладіть брокколі на розігріту чавунну сковороду з маслом і посоліть.
фріттата з брокколі та сиром - фото крок 4
4. Потім додайте тертий сир.
фріттата з брокколі та сиром - фото крок 5
5. У яєчну суміш додайте подрібнений кріп. Перемішайте і влийте в сковороду.
фріттата з брокколі та сиром - фото крок 6
6. Готуйте фриттату 2 хвилини на плиті на середньому вогні, потім в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 10 хвилин. Все готово. Приємного!

Схожі рецепти