Фріттата з брокколі та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Видів фріттати майже також багато, як людей, які її люблять. Одні додають улюблені приправи, інші експериментують з овочами, а треті - з сиром. А я ділюся своїм ідеальним рецептом!
Сьогодні описала для вас, як приготувати фриттату з брокколі та сиром. Блюдо просто створено для ситного сніданку на всю сім'ю. В Італії її їдять повсюдно, і зрозуміло чому. І як вже говорилося вище, сміливо міняйте склад, залишивши тільки омлет основу. Стати справжнім художником!
- Яйце - 6 штук
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Брокколі - 250 грам
- Вода - 120 мілілітрів
- Твердий сир - 100 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Кріп, гілочка - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Збийте яйце з молоком, перецем і половиною солі.
2. Брокколі розділіть на суцвіття, потім перекладіть в сотейник з 100 мл води. Дайте воді закипіти, і відразу накрийте сотейник кришкою. Варіть брокколі протягом 4 хвилин.
3. Злийте воду. Перекладіть брокколі на розігріту чавунну сковороду з маслом і посоліть.
4. Потім додайте тертий сир.
5. У яєчну суміш додайте подрібнений кріп. Перемішайте і влийте в сковороду.
6. Готуйте фриттату 2 хвилини на плиті на середньому вогні, потім в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 10 хвилин. Все готово. Приємного!