Фріттата з овочами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Люди вранці готували, готують та готуватимуть яйця. Без них більшість сніданків не вийде. Наприклад, італійці в захваті від фрітатту. Давайте разом зробимо одну ситну її варіацію у себе на кухні.
Тільки зауважте, що знадобиться більше часу на створення цієї закуски, на відміну від омлету або яєчні. Тому її цілком можна подати і на обід. Але для початку вам варто прочитати про те, як приготувати фриттату з овочами і сиром. Велика кількість інгредієнтів додадуть страві насичений смак і красивий зовнішній вигляд.
- Яйце - 8 штук
- Молоко - 120 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор черрі - 200-300 грам
- Шпинат - 200 грам
- Печериці - 6-8 штук
- Cukini - 0, 5 штуки
- Козиний сир - 80 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Зробіть основу. Яйця перемішайте з молоком, сіллю і перцем.
2. Підготуйте інгредієнти. Гриби і цукіні наріжте четвертинками, перець і цибулю - дрібними кубиками.
3. Потім в сковороді на розігрітій олії обсмажте до м'якості цибулю, перець і цукіні.
4. Потім ці інгредієнти приберіть з вогню, а замість них викладіть помідори, шпинат і гриби. Також обсмажте їх протягом декількох хвилин.
5. Після цього в чавунну сковороду викладіть всі овочі і гриби. Влити яйця, а також розкладіть сир шматочками по всій поверхні.
6. Випікайте фриттату протягом 17 хвилин в духовці при 180 градусах. Смачного!