Рецепт Фріттата з овочами і сиром фото

Фріттата з овочами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Яйця , Молоко
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На сніданок
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Люди вранці готували, готують та готуватимуть яйця. Без них більшість сніданків не вийде. Наприклад, італійці в захваті від фрітатту. Давайте разом зробимо одну ситну її варіацію у себе на кухні.

Опис приготування:

Тільки зауважте, що знадобиться більше часу на створення цієї закуски, на відміну від омлету або яєчні. Тому її цілком можна подати і на обід. Але для початку вам варто прочитати про те, як приготувати фриттату з овочами і сиром. Велика кількість інгредієнтів додадуть страві насичений смак і красивий зовнішній вигляд.

  • Яйце - 8 штук
  • Молоко - 120 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідор черрі - 200-300 грам
  • Шпинат - 200 грам
  • Печериці - 6-8 штук
  • Cukini - 0, 5 штуки
  • Козиний сир - 80 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
фріттата з овочами і сиром - фото крок 1
1. Зробіть основу. Яйця перемішайте з молоком, сіллю і перцем.
фріттата з овочами і сиром - фото крок 2
2. Підготуйте інгредієнти. Гриби і цукіні наріжте четвертинками, перець і цибулю - дрібними кубиками.
фріттата з овочами і сиром - фото крок 3
3. Потім в сковороді на розігрітій олії обсмажте до м'якості цибулю, перець і цукіні.
фріттата з овочами і сиром - фото крок 4
4. Потім ці інгредієнти приберіть з вогню, а замість них викладіть помідори, шпинат і гриби. Також обсмажте їх протягом декількох хвилин.
фріттата з овочами і сиром - фото крок 5
5. Після цього в чавунну сковороду викладіть всі овочі і гриби. Влити яйця, а також розкладіть сир шматочками по всій поверхні.
фріттата з овочами і сиром - фото крок 6
6. Випікайте фриттату протягом 17 хвилин в духовці при 180 градусах. Смачного!

Схожі рецепти