Фріттата з м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Фріттату можна готувати з найрізноманітнішими добавками. При цьому, весь час отримуючи новий смак. Вона вам ніколи не набридне! Спробуйте ще один варіант її приготування.
Мені дуже подобається поєднання болгарського перцю з помідорами. Під час їх приготування стоїть чудовий аромат. Перці я намагаюся згасити по-довше, щоб вони стали м'які. Спробуйте!
- Фарш - 150 грам
- Бекон копчений - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Помідори - 3-4 штук
- Болгарський перець - 1 штук
- Яйце - 5-6 штук
- Молоко - 30 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Сир твердий - 30 грам
Бекон дрібно наріжте і обсмажте з фаршем, а також дрібно нарізаною цибулею.
Додайте нарізані помідори і болгарський перець. Накрийте кришкою і тушкуйте все разом хвилин 5-7.
Окремо змішайте яйця, молоко і тертий сир. Додайте трохи спецій.
Залийте яєчної сумішшю овочі і готуйте під кришкою на маленькому вогні до готовності яєць, хвилин 10.
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!