Рецепт Фріттата з м'ясом і овочами фото

Фріттата з м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На полуденок , На сніданок
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Фріттату можна готувати з найрізноманітнішими добавками. При цьому, весь час отримуючи новий смак. Вона вам ніколи не набридне! Спробуйте ще один варіант її приготування.

Опис приготування:

Мені дуже подобається поєднання болгарського перцю з помідорами. Під час їх приготування стоїть чудовий аромат. Перці я намагаюся згасити по-довше, щоб вони стали м'які. Спробуйте!

  • Фарш - 150 грам
  • Бекон копчений - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Помідори - 3-4 штук
  • Болгарський перець - 1 штук
  • Яйце - 5-6 штук
  • Молоко - 30 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Сир твердий - 30 грам
фріттата з м'ясом і овочами - фото крок 1
Бекон дрібно наріжте і обсмажте з фаршем, а також дрібно нарізаною цибулею.
фріттата з м'ясом і овочами - фото крок 2
Додайте нарізані помідори і болгарський перець. Накрийте кришкою і тушкуйте все разом хвилин 5-7.
фріттата з м'ясом і овочами - фото крок 3
Окремо змішайте яйця, молоко і тертий сир. Додайте трохи спецій.
фріттата з м'ясом і овочами - фото крок 4
Залийте яєчної сумішшю овочі і готуйте під кришкою на маленькому вогні до готовності яєць, хвилин 10.
фріттата з м'ясом і овочами - фото крок 5
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!

Схожі рецепти