Рецепт Фріттата з м'ясом, кабачками і помідорами фото

Фріттата з м'ясом, кабачками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Яйця, Кабачок
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Літні, На сніданок

Frittata - це одне з найпростіших і ситних страв, які можна приготувати з наявних будинку продуктів, відкоригувавши смак під себе. Варіантів начинки безліч, а я пропоную свій.

Відмінне літній блюдо для ситного сніданку, обіду або вечері. Наявність в складі м'яса, робить фриттату досить ситної, а овочі надають соковитість. До речі, овочі можна брати будь-які. Розповідаю, як приготувати фриттату з м'ясом, кабачками і помідорами.

  • М'ясо - 200 грам
  • Кабачок - 1 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Яйце - 4-5 штук
  • Вершки 20% - 50 грам
  • Спеції - За смаком
  • Пармезан - 50 грам
  • Помідори - 2-3 штук
  • Зелень - 1 Пучков
фріттата з м'ясом, кабачками і помідорами - фото крок 1
Наріжте м'ясо на шматочки і обсмажте протягом 10 хвилин.
фріттата з м'ясом, кабачками і помідорами - фото крок 2
Додайте кабачки, нарізані кубиками і дрібно нарізаний часник. Накрийте кришкою і готуйте разом хвилин 5-10. Щоб кабачки стали м'якшими.
фріттата з м'ясом, кабачками і помідорами - фото крок 3
Окремо змішайте яйця, вершки, спеції. Додайте тертий сир і, дрібно нарізану, зелень. Перемішайте.
фріттата з м'ясом, кабачками і помідорами - фото крок 4
Залийте цією сумішшю м'ясо з кабачками. Розкладіть кружечки помідорів. Накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні до готовності. Приблизно 10 хвилин.
фріттата з м'ясом, кабачками і помідорами - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти