Фріттата з м'ясом, кабачками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Frittata - це одне з найпростіших і ситних страв, які можна приготувати з наявних будинку продуктів, відкоригувавши смак під себе. Варіантів начинки безліч, а я пропоную свій.
Відмінне літній блюдо для ситного сніданку, обіду або вечері. Наявність в складі м'яса, робить фриттату досить ситної, а овочі надають соковитість. До речі, овочі можна брати будь-які. Розповідаю, як приготувати фриттату з м'ясом, кабачками і помідорами.
- М'ясо - 200 грам
- Кабачок - 1 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Яйце - 4-5 штук
- Вершки 20% - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Пармезан - 50 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Зелень - 1 Пучков
Наріжте м'ясо на шматочки і обсмажте протягом 10 хвилин.
Додайте кабачки, нарізані кубиками і дрібно нарізаний часник. Накрийте кришкою і готуйте разом хвилин 5-10. Щоб кабачки стали м'якшими.
Окремо змішайте яйця, вершки, спеції. Додайте тертий сир і, дрібно нарізану, зелень. Перемішайте.
Залийте цією сумішшю м'ясо з кабачками. Розкладіть кружечки помідорів. Накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні до готовності. Приблизно 10 хвилин.
Смачного!