Рецепт Фріттата з сьомгою і брокколі фото

Фріттата з сьомгою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Брокколі, Сьомга
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, На сніданок
Випічка

Італійська фріттата - це омлет з різними добавками, запечений в духовці або під грилем. Дуже швидке, смачне і ситне блюдо, яке підійде і для сніданку, і для вечері.

Фріттата - це популярне блюдо іспанської кухні. Існує безліч рецептів її приготування. Це дуже смачне блюдо, яке, до того ж, не перевантажений калоріями. Як обід в дорогу або на пікнік в парку ідеально ... І голод вгамує, і смаком здивує.

  • Філе сьомги - 600 грам
  • Брокколі - 300 грам
  • Sparzha - 8-10 штук
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Вершки - 1 Склянка
  • Сир - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
фріттата з сьомгою і брокколі - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти для приготування страви.
фріттата з сьомгою і брокколі - фото крок 2
2. Надішліть в киплячу підсолену воду броколі і проваріть 2-3 хвилини.
фріттата з сьомгою і брокколі - фото крок 3
3. Збийте яйця за допомогою віночка і додайте до них вершки. Суміш приправте сіллю і перцем.
фріттата з сьомгою і брокколі - фото крок 4
4. Додайте потертий на тертці сир.
фріттата з сьомгою і брокколі - фото крок 5
5. Зелень промийте і наріжте, але не дуже дрібно.
фріттата з сьомгою і брокколі - фото крок 6
6. До яєчної суміші відправте кріп, перемішайте.
фріттата з сьомгою і брокколі - фото крок 7
7. У форму для запікання викладіть в один шар нарізаними кубиками сьомги. Зверху посипте цибулею, спаржею і кропом (шарами).
фріттата з сьомгою і брокколі - фото крок 8
8. Залийте рибу яєчною сумішшю.
фріттата з сьомгою і брокколі - фото крок 9
9. Випікайте фриттату в розігрітій духовці до 230-240 градусів 30-40 хвилин до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти