Фріттата з сьомгою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Італійська фріттата - це омлет з різними добавками, запечений в духовці або під грилем. Дуже швидке, смачне і ситне блюдо, яке підійде і для сніданку, і для вечері.
Фріттата - це популярне блюдо іспанської кухні. Існує безліч рецептів її приготування. Це дуже смачне блюдо, яке, до того ж, не перевантажений калоріями. Як обід в дорогу або на пікнік в парку ідеально ... І голод вгамує, і смаком здивує.
- Філе сьомги - 600 грам
- Брокколі - 300 грам
- Sparzha - 8-10 штук
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Яйця курячі - 3 штуки
- Вершки - 1 Склянка
- Сир - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти для приготування страви.
2. Надішліть в киплячу підсолену воду броколі і проваріть 2-3 хвилини.
3. Збийте яйця за допомогою віночка і додайте до них вершки. Суміш приправте сіллю і перцем.
4. Додайте потертий на тертці сир.
5. Зелень промийте і наріжте, але не дуже дрібно.
6. До яєчної суміші відправте кріп, перемішайте.
7. У форму для запікання викладіть в один шар нарізаними кубиками сьомги. Зверху посипте цибулею, спаржею і кропом (шарами).
8. Залийте рибу яєчною сумішшю.
9. Випікайте фриттату в розігрітій духовці до 230-240 градусів 30-40 хвилин до рум'яної скоринки.