Рецепт Фріттата з брокколі фото

Фріттата з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Яйця , Брокколі
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Отже, сьогодні ми познайомимося з таким блюдом, як фріттата. Чула про неї не раз, і навіть не підозрювала, що це і є омлет, тільки в італійському стилі. Відмінна ідея для сніданку і перекусу.

Опис приготування:

Беріть за основу яйця, а далі можете йти на експеримент. Спробуйте ковбасу, сир, кольорову капусту або щось інше. Я розповім, як приготувати фриттату з брокколі. Вам знадобиться всього 20 хвилин, щоб підготувати 6 порцій сніданку. Приступимо.

  • Чеддер - 100 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Брокколі - 200 грам
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Кріп, гілочка - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
фріттата з брокколі - фото крок 1
Для початку збийте вінчиком яйця з паприкою, сіллю, перцем і молоком.
фріттата з брокколі - фото крок 2
Брокколі з водою поставте на вогонь в каструлі і доведіть до кипіння. Потім залиште на 4 хвилини під кришкою без вогню.
фріттата з брокколі - фото крок 3
Потім злийте воду і перекладіть брокколі в розігріте масло на сковороді.
фріттата з брокколі - фото крок 4
Зверху натріть сир на крупній тертці.
фріттата з брокколі - фото крок 5
В цей час додайте подрібнений кріп до яєць. Перемішайте. Влийте отриману суміш в сковороду. Залиште омлет на 2 хвилини на середньому вогні.
фріттата з брокколі - фото крок 6
Надішліть фриттату в духовку на 10 хвилин при 200 градусах. Ситного вам сніданку!

Схожі рецепти