Фріттата з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Отже, сьогодні ми познайомимося з таким блюдом, як фріттата. Чула про неї не раз, і навіть не підозрювала, що це і є омлет, тільки в італійському стилі. Відмінна ідея для сніданку і перекусу.
Беріть за основу яйця, а далі можете йти на експеримент. Спробуйте ковбасу, сир, кольорову капусту або щось інше. Я розповім, як приготувати фриттату з брокколі. Вам знадобиться всього 20 хвилин, щоб підготувати 6 порцій сніданку. Приступимо.
- Чеддер - 100 грам
- Яйце - 6 штук
- Брокколі - 200 грам
- Вода - 0, 5 склянки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Кріп, гілочка - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Для початку збийте вінчиком яйця з паприкою, сіллю, перцем і молоком.
Брокколі з водою поставте на вогонь в каструлі і доведіть до кипіння. Потім залиште на 4 хвилини під кришкою без вогню.
Потім злийте воду і перекладіть брокколі в розігріте масло на сковороді.
Зверху натріть сир на крупній тертці.
В цей час додайте подрібнений кріп до яєць. Перемішайте. Влийте отриману суміш в сковороду. Залиште омлет на 2 хвилини на середньому вогні.
Надішліть фриттату в духовку на 10 хвилин при 200 градусах. Ситного вам сніданку!