Спагеті з черрі, баклажанами і пророщеною квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Черговий експеримент з пастою вдався на славу, і ось вам результат - смачні спагетті з черрі, баклажанами і пророщеної квасолею, рецепт яких зацікавив би навіть італійських шефів.
Спагеті з черрі, баклажанами і пророщеної квасолею - це не тільки дуже смачне, соковите і ароматне блюдо, але ще і справжній вегетаріанський делікатес - адже тут ніякого вам м'яса. Та й дієтичним це блюдо з натяжечкой теж можна назвати - паста все-таки, та ще й з овочами. Готується, як і всі італійське, простіше простого і швидше швидкого, а результат - дуже гідний.
- Спагеті - 200 грам
- Баклажан - 150 грам
- Помідори черрі - 8 штук
- Квасоля пророщена - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Пармезан - 70 грам
- Соєвий соус - 40 мілілітрів

На сковороду викладаємо паростки квасолі, розрізані навпіл черрі і дрібно нарізаний баклажан. Обсмажуємо 3-4 хвилини на середньому вогні.

Додаємо до овочів відварені до готовності спагетті.

Заливаємо все це справа соєвим соусом, перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 2-3 хвилини.

Потім розбиваємо в сковороду яйце, добре все перемішуємо, ще хвилину тушкуємо і знімаємо з вогню.

Подаємо негайно, посипавши тертим пармезаном. Добре поєднується з червоним сухим вином. Бон Апетит!