Салат з пророщеною пшеницею
(покроковий рецепт з фото)
Все більше я намагаюся впроваджувати в звичний раціон своєї родини більш корисні рецепти. Деякі я раніше і не використовувала зовсім. Про що шкодую, адже є дійсно дуже смачні страви.
Мені, наприклад, дуже сподобалася пшениця в рецептах. А коли усвідомлюєш, наскільки вона корисна, то стає ще приємніше. Поділюся тим, як приготувати салат з пророщеною пшеницею. Легкий, річний перекус, який наситить організм потрібними мікроелементами і змусить працювати шлунок правильно.
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Пророщена пшениця - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Листя зеленого салату - 4 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком

Листя салату добре промийте і нарвіть руками в тарілку.

Огірок помийте, очистіть від шкірки і наріжте тонкими смужками.

Петрушку промийте і нарубати. Помідор помийте і наріжте невеликими шматочками.

Змішайте всі перераховані інгредієнти, додайте до них пшеницю.

Заправте салат олією і лимонним соком. Додати сіль, перемішайте і відразу ж їжте. Смачного!