Салат з куркою і пшеницею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Салат з куркою і пшеницею давно прижився на нашому столі. Дуже часто готуємо його, адже складається він з продуктів, які доступні круглий рік. Смачно і корисно!
Опис приготування:
Салат за цим рецептом виходить досить ситним, однією порцією цілком можна пообідати чи повечеряти. Якщо вам потрібно влаштувати розвантажувальні дні або урізноманітнити меню дієтичним блюдом, придивіться до цього корисного салату.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Буряк - 2 штуки
- Оливкова олія - 8 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Авокадо - 1 штука
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Пшениця - 50 грам
- Рукола - За смаком
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. Буряк промийте, змастіть оливковою олією (1 ст. Л.), оберніть в фольгу і відправте в розігріту духовку на 1 час.
2. Тим часом промийте пшеницю, залийте водою у співвідношенні 1 до 2 і відваріть до готовності на повільному вогні.
3. Запечіть курячу грудку в духовці протягом 30 хвилин і наріжте. Я курку натираю пропущеним через прес часником, сіллю і перцем.
4. У невеликій ємності змішайте рукколу і пшеницю. Потім додайте курку.
5. Остигнула буряк наріжте тонкими кружечками і відправте в салат.
6. Для заправки салату змішайте мед і оливкове масло. Смачного!