Рецепт Мариновані черрі фото

Мариновані черрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Черрі
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, На сніданок
Заготовки, Маринування

Мариновані помідори черрі чудово виглядають на столі, відрізняються відмінним смаком і здатні стати чудовою легкою закускою. До речі, маринувати їх можна прямо на гілочках!

Інгредієнти в моїй рецепті розраховані на літрову банку. Помідори черрі раджу спочатку укласти в банку, щоб знати, скільки в неї поміщається, а потім акуратно вибрати.

Черрі зазвичай не маринують, т.К. Ці малятка вимагають до себе багато уваги і часу. Але зі столу вони зникають дуже швидко, повірте! І гості часто вважають за краще помідори черрі їх великим родичам.

Раджу поставити хоча б кілька баночок, взимку вони дуже піднімуть вам настрій і апетит!

Як маринувати черрі?

1. Промийте листя смородини, вишні, чабер і помідори.

2. Листя смородини і вишні розріжте на смужки, часник очистіть, зубчик також розріжте на кілька частин.

3. Банки простерилизуйте.

4. У стерильну суху банку покладіть порізані листя вишні, смородини, гілочку чабера, нарізаний часник. Потім доверху укладіть помідори.

5. Залийте банку окропом, прикрийте кришкою, дайте настоятися протягом 8-10 хвилин, воду злийте. По закінченню 10 хвилин процедуру повторіть, але в цей раз окріп злийте в каструлю.

6. У злиту воду додайте оцет, сіль, цукор, лавровий лист і перець горошком. Вода повинна закипіти і покипіти пару-трійку хвилин.

7. Отриманим маринадом заливаємо наші черрі в банках. Закочує стерильними кришками як зазвичай. Перевертаємо на ковдру, вкутуємо і залишаємо до повного охолодження.

Мариновані черрі готові! приємного!

  • Черрі - 500 грам
  • Яблучний оцет - 20 грам
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Чорний перець горошком - 1/2 чайних ложки
  • Листя смородини - 3-4 штук
  • Листя вишні - 3-4 штук
  • Зубчик часнику - 1 штука
  • Гілочка чабера - 1 штука
Інгредієнти в моїй рецепті розраховані на літрову банку. Помідори черрі раджу спочатку укласти в банку, щоб знати, скільки в неї поміщається, а потім акуратно вибрати.

Черрі зазвичай не маринують, т.К. Ці малятка вимагають до себе багато уваги і часу. Але зі столу вони зникають дуже швидко, повірте! І гості часто вважають за краще помідори черрі їх великим родичам.

Раджу поставити хоча б кілька баночок, взимку вони дуже піднімуть вам настрій і апетит!

Як маринувати черрі?

1. Промийте листя смородини, вишні, чабер і помідори.

2. Листя смородини і вишні розріжте на смужки, часник очистіть, зубчик також розріжте на кілька частин.

3. Банки простерилизуйте.

4. У стерильну суху банку покладіть порізані листя вишні, смородини, гілочку чабера, нарізаний часник. Потім доверху укладіть помідори.

5. Залийте банку окропом, прикрийте кришкою, дайте настоятися протягом 8-10 хвилин, воду злийте. По закінченню 10 хвилин процедуру повторіть, але в цей раз окріп злийте в каструлю.

6. У злиту воду додайте оцет, сіль, цукор, лавровий лист і перець горошком. Вода повинна закипіти і покипіти пару-трійку хвилин.

7. Отриманим маринадом заливаємо наші черрі в банках. Закочує стерильними кришками як зазвичай. Перевертаємо на ковдру, вкутуємо і залишаємо до повного охолодження.

Мариновані черрі готові! приємного!

Схожі рецепти