Мариновані черрі
(покроковий рецепт з фото)
Мариновані помідори черрі чудово виглядають на столі, відрізняються відмінним смаком і здатні стати чудовою легкою закускою. До речі, маринувати їх можна прямо на гілочках!
Інгредієнти в моїй рецепті розраховані на літрову банку. Помідори черрі раджу спочатку укласти в банку, щоб знати, скільки в неї поміщається, а потім акуратно вибрати.
Черрі зазвичай не маринують, т.К. Ці малятка вимагають до себе багато уваги і часу. Але зі столу вони зникають дуже швидко, повірте! І гості часто вважають за краще помідори черрі їх великим родичам.
Раджу поставити хоча б кілька баночок, взимку вони дуже піднімуть вам настрій і апетит!
Як маринувати черрі?
1. Промийте листя смородини, вишні, чабер і помідори.
2. Листя смородини і вишні розріжте на смужки, часник очистіть, зубчик також розріжте на кілька частин.
3. Банки простерилизуйте.
4. У стерильну суху банку покладіть порізані листя вишні, смородини, гілочку чабера, нарізаний часник. Потім доверху укладіть помідори.
5. Залийте банку окропом, прикрийте кришкою, дайте настоятися протягом 8-10 хвилин, воду злийте. По закінченню 10 хвилин процедуру повторіть, але в цей раз окріп злийте в каструлю.
6. У злиту воду додайте оцет, сіль, цукор, лавровий лист і перець горошком. Вода повинна закипіти і покипіти пару-трійку хвилин.
7. Отриманим маринадом заливаємо наші черрі в банках. Закочує стерильними кришками як зазвичай. Перевертаємо на ковдру, вкутуємо і залишаємо до повного охолодження.
Мариновані черрі готові! приємного!
- Черрі - 500 грам
- Яблучний оцет - 20 грам
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Цукор - 1/2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Чорний перець горошком - 1/2 чайних ложки
- Листя смородини - 3-4 штук
- Листя вишні - 3-4 штук
- Зубчик часнику - 1 штука
- Гілочка чабера - 1 штука
Черрі зазвичай не маринують, т.К. Ці малятка вимагають до себе багато уваги і часу. Але зі столу вони зникають дуже швидко, повірте! І гості часто вважають за краще помідори черрі їх великим родичам.
Раджу поставити хоча б кілька баночок, взимку вони дуже піднімуть вам настрій і апетит!
Як маринувати черрі?
1. Промийте листя смородини, вишні, чабер і помідори.
2. Листя смородини і вишні розріжте на смужки, часник очистіть, зубчик також розріжте на кілька частин.
3. Банки простерилизуйте.
4. У стерильну суху банку покладіть порізані листя вишні, смородини, гілочку чабера, нарізаний часник. Потім доверху укладіть помідори.
5. Залийте банку окропом, прикрийте кришкою, дайте настоятися протягом 8-10 хвилин, воду злийте. По закінченню 10 хвилин процедуру повторіть, але в цей раз окріп злийте в каструлю.
6. У злиту воду додайте оцет, сіль, цукор, лавровий лист і перець горошком. Вода повинна закипіти і покипіти пару-трійку хвилин.
7. Отриманим маринадом заливаємо наші черрі в банках. Закочує стерильними кришками як зазвичай. Перевертаємо на ковдру, вкутуємо і залишаємо до повного охолодження.
Мариновані черрі готові! приємного!