Салат «Цезар» з черрі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, як приготувати салат "цезар" з черрі - я вам розповім. Ці маленькі помідорчики черрі просто створені для салатів, і рецепт "цезаря" від їх присутності тільки виграє.
Скільки людей, стільки і рецептів салату "цезар" - це твердження не так вже сильно перебільшена. "цезар" може бути з чим завгодно - варіантів маса!
Але якщо ви стежите за своїм здоров'ям і фігурою, краще вибирати якомога менш калорійні добавки для цього салату. Помідори черрі прекрасно підходять! Вони не тільки урізноманітнюють смак страви, але і прикрасять його зовнішній вигляд - яскраво-червоні вогники помідорів на жовто-зеленої подушці з салату, соусу і тертого пармезану виглядають так апетитно, що встояти практично неможливо! Отже, готуємо "цезар" з черрі!
- Салат листовий - 100 грам
- Помідори черрі - 150 грам
- Пармезан - 50 грам
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
- Лимон - 0, 5 штуки
- Батон пшеничний - 0, 5 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Часник - 1 зубчик
В першу чергу потрібно приготувати крутони. Для цього зріжемо кірку з батона, а м'якуш нарвемо руками або наріжемо невеликими кубиками. Я інвестую проти цього, Збризніть маслом і відправимо в духовку на 7-10 хвилин.
Листя салату вимиємо проточною водою і обсушити. Нарвемо руками.
Видавимо сік з лимона.
Пармезан натерти на тертці.
Яйця на 1 хвилину опустимо в киплячу, але не вируючу воду, а потім остудити.
Часник розітріть з сіллю і перцем. Додамо гірчицю, яйця, цукор і лимонний сік, гарненько зіб'ємо віночком або міксером на низькій швидкості. Не припиняючи збивати. Поступово введемо масло. Ось і соус для "цезаря" готовий!
Черрі вимиємо і разрежем навпіл.
Листя салату заправимо соусом і перемішуємо. Викладемо крутон і половинки чері, поллємо соусом. Посиплемо тертим пармезаном. Смачного!