Паста з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
Паста з морепродуктами, в нашому випадку з мідіями, чудово підійде для особливих випадків. Таких, наприклад, як романтичну вечерю з другою половинкою.
Ця страва дозволить вам спробувати Італію на смак не виходячи з власної кухні. Спочатку злегка обсмажте цибулю і часник на оливковій олії. Потім додайте морепродукти, а через пару хвилин влийте вино. Коли вино випарується, додайте томатний соус і протушкувати хвилин 7. Далі додайте в соус мідії, і в кінці готування - відварену пасту. Перемішайте і подавайте на стіл зі свіжою зеленню. Смачного!
- Макаронні вироби - 500 грам
- Морепродукти - 500 грам
- Мідії в раковинах - 300 грам
- Соус Paolo (Al Basilico) - 120 грам
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Біле сухе вино - 250 мілілітрів
- Оливкова олія - За смаком
- Свіжий базилік - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Разморозьте морепродукти, подрібніть цибулю і часник.
Злегка обсмажте цибулю і часник на оливковій олії.
Потім додайте морепродукти, а через пару хвилин влийте вино.
Прогрійте до випаровування вина, потім додайте томатний соус і протушкувати на слабкому вогні 5-7 хвилин.
Далі додайте в соус мідії, потримайте їх на вогні, поки вони не розкриються.
В кінці додайте відварену пасту і перемішайте. Подавайте на стіл зі свіжою зеленню.