Рецепт Паста з морепродуктами фото

Паста з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Паста з морепродуктами, в нашому випадку з мідіями, чудово підійде для особливих випадків. Таких, наприклад, як романтичну вечерю з другою половинкою.

Опис приготування:

Ця страва дозволить вам спробувати Італію на смак не виходячи з власної кухні. Спочатку злегка обсмажте цибулю і часник на оливковій олії. Потім додайте морепродукти, а через пару хвилин влийте вино. Коли вино випарується, додайте томатний соус і протушкувати хвилин 7. Далі додайте в соус мідії, і в кінці готування - відварену пасту. Перемішайте і подавайте на стіл зі свіжою зеленню. Смачного!

  • Макаронні вироби - 500 грам
  • Морепродукти - 500 грам
  • Мідії в раковинах - 300 грам
  • Соус Paolo (Al Basilico) - 120 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Біле сухе вино - 250 мілілітрів
  • Оливкова олія - За смаком
  • Свіжий базилік - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
паста з морепродуктами - фото крок 1
Разморозьте морепродукти, подрібніть цибулю і часник.
паста з морепродуктами - фото крок 2
Злегка обсмажте цибулю і часник на оливковій олії.
паста з морепродуктами - фото крок 3
Потім додайте морепродукти, а через пару хвилин влийте вино.
паста з морепродуктами - фото крок 4
Прогрійте до випаровування вина, потім додайте томатний соус і протушкувати на слабкому вогні 5-7 хвилин.
паста з морепродуктами - фото крок 5
Далі додайте в соус мідії, потримайте їх на вогні, поки вони не розкриються.
паста з морепродуктами - фото крок 6
В кінці додайте відварену пасту і перемішайте. Подавайте на стіл зі свіжою зеленню.

Схожі рецепти