Рецепт Паста з індичкою у вершковому соусі фото

Паста з індичкою у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Індичка , Птах , Макарони
Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Неймовірно смачно, поживно, ніжно, ароматно і просто апетитно - паста з індичкою у вершковому соусі. Для приготування потрібні прості продукти, а результат вийде не гірше ресторанного.

Опис приготування:

Спагеті вибираємо твердих сортів пшениці, така паста виходить смачніше. Філе індички пропоную доповнити печерицями та цибулею. Вершки можна взяти з будь-яким відсотком жирності, я використовую 10%. При подачі пасту можна посипати тертим твердим сиром, також можна додати свіжі овочі або зелень.

  • Спагеті - 150 грам
  • Філе індички - 250 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів(10% жирності)
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
паста з індичкою у вершковому соусі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
паста з індичкою у вершковому соусі - фото крок 2
Печериці вимийте і просушіть, після наріжте гриби невеликими кубиками.
паста з індичкою у вершковому соусі - фото крок 3
Очистіть цибулю, spolosnite, наріжте кубиками. Філе індички промийте і наріжте невеликими шматочками.
паста з індичкою у вершковому соусі - фото крок 4
Прогрійте сковороду, влийте масло і підсмажте цибулю, гриби і індичку - 4-5 хвилин. Після влийте трохи води і тушкуйте інгредієнти 10 хвилин.
паста з індичкою у вершковому соусі - фото крок 5
Спагеті відварити до готовності відповідно до інструкції на упаковці. У сковороду влийте вершки, доведіть до кипіння і відразу перекладіть готові спагетті, сіль і перець додайте за смаком. Перемішайте і прогрійте хвилину, розкладіть по тарілках і подавайте до столу.
паста з індичкою у вершковому соусі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти