Паста з індичкою у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачно, поживно, ніжно, ароматно і просто апетитно - паста з індичкою у вершковому соусі. Для приготування потрібні прості продукти, а результат вийде не гірше ресторанного.
Спагеті вибираємо твердих сортів пшениці, така паста виходить смачніше. Філе індички пропоную доповнити печерицями та цибулею. Вершки можна взяти з будь-яким відсотком жирності, я використовую 10%. При подачі пасту можна посипати тертим твердим сиром, також можна додати свіжі овочі або зелень.
- Спагеті - 150 грам
- Філе індички - 250 грам
- Печериці - 250 грам
- Цибуля - 100 грам
- Вершки - 200 мілілітрів(10% жирності)
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Печериці вимийте і просушіть, після наріжте гриби невеликими кубиками.
Очистіть цибулю, spolosnite, наріжте кубиками. Філе індички промийте і наріжте невеликими шматочками.
Прогрійте сковороду, влийте масло і підсмажте цибулю, гриби і індичку - 4-5 хвилин. Після влийте трохи води і тушкуйте інгредієнти 10 хвилин.
Спагеті відварити до готовності відповідно до інструкції на упаковці. У сковороду влийте вершки, доведіть до кипіння і відразу перекладіть готові спагетті, сіль і перець додайте за смаком. Перемішайте і прогрійте хвилину, розкладіть по тарілках і подавайте до столу.
Смачного!