Рецепт Паста з фореллю фото

Паста з фореллю
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Макарони, Форель
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Якщо вам подобається паста і італійська кухня в цілому, ви не встоїть перед ніжною, ароматної і одночасно пікантною пастою з фореллю. Блюдо прекрасно підійде і для святкової вечері, дивимося!

Паста з морепродуктами і рибою, як на мене, набагато смачніше традиційної болоньєзе або тальятелле з м'ясом. Головний інгредієнт - форель - робить блюдо легким, ніжним, але дуже смачним. Я звичайно віддаю перевагу морську форель, вона більш червона, яскрава і має більш насичений смак. Креветки можете не додавати, це за бажанням.

  • Макаронні вироби - 500 грам
  • Форель - 400 грам
  • Креветки очищені - 400 грам
  • Цукіні або кабачок - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Вершки - 400 грам
  • Спеції, приправи - За смаком
паста з фореллю - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
паста з фореллю - фото крок 2
Якщо у вас креветки були неочищеними, ги зілля і чисті.
Форель поріжте середніми або навіть великими кубиками, цукіні - дрібними. Часник порізати пластинками.
паста з фореллю - фото крок 3
Поставте варитися пасту. Варіть її не до готовності, а, як то кажуть, аль денте.
паста з фореллю - фото крок 4
На сковороді обсмажте в невеликій кількості масла оливкового часник, нехай дасть аромат. Потім до нього викладіть форель, обсмажуйте хвилини 4.
паста з фореллю - фото крок 5
Потім додайте креветки і ще готуйте хвилин 5.
паста з фореллю - фото крок 6
Додайте кубики цукіні. Обсмажуйте їх хвилини 2-3.
паста з фореллю - фото крок 7
Потім влийте вершки.
паста з фореллю - фото крок 8
Присмачите все спеціями і приправами.
паста з фореллю - фото крок 9
Можете ще додати трохи води, в якій варилася паста.
Під кришкою потомите все хвилин 5. Потім додайте пасту і акуратно перемішайте. Готуйте ще з півхвилини.
паста з фореллю - фото крок 10
Готову пасту з фореллю подавайте з тертим сиром і листочками базиліку. Смачного!

Схожі рецепти