Паста з фореллю
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається паста і італійська кухня в цілому, ви не встоїть перед ніжною, ароматної і одночасно пікантною пастою з фореллю. Блюдо прекрасно підійде і для святкової вечері, дивимося!
Паста з морепродуктами і рибою, як на мене, набагато смачніше традиційної болоньєзе або тальятелле з м'ясом. Головний інгредієнт - форель - робить блюдо легким, ніжним, але дуже смачним. Я звичайно віддаю перевагу морську форель, вона більш червона, яскрава і має більш насичений смак. Креветки можете не додавати, це за бажанням.
- Макаронні вироби - 500 грам
- Форель - 400 грам
- Креветки очищені - 400 грам
- Цукіні або кабачок - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Вершки - 400 грам
- Спеції, приправи - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Якщо у вас креветки були неочищеними, ги зілля і чисті.
Форель поріжте середніми або навіть великими кубиками, цукіні - дрібними. Часник порізати пластинками.
Форель поріжте середніми або навіть великими кубиками, цукіні - дрібними. Часник порізати пластинками.
Поставте варитися пасту. Варіть її не до готовності, а, як то кажуть, аль денте.
На сковороді обсмажте в невеликій кількості масла оливкового часник, нехай дасть аромат. Потім до нього викладіть форель, обсмажуйте хвилини 4.
Потім додайте креветки і ще готуйте хвилин 5.
Додайте кубики цукіні. Обсмажуйте їх хвилини 2-3.
Потім влийте вершки.
Присмачите все спеціями і приправами.
Можете ще додати трохи води, в якій варилася паста.
Під кришкою потомите все хвилин 5. Потім додайте пасту і акуратно перемішайте. Готуйте ще з півхвилини.
Під кришкою потомите все хвилин 5. Потім додайте пасту і акуратно перемішайте. Готуйте ще з півхвилини.
Готову пасту з фореллю подавайте з тертим сиром і листочками базиліку. Смачного!