Рецепт Лазанья з фореллю фото

Лазанья з фореллю
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Традиційне італійське блюдо все звикли сприймати виключно як м'ясне, для різноманітності пропоную рецепт приготування лазаньї з фореллю і сиром - це корисно і смачно.

Опис приготування:

Як приготувати лазанью з фореллю?

1. Філе форелі вимити, обсушити паперовим рушником. Посолити за смаком і побризкати соком лимона.

2. Сир розім'яти виделкою і вбити в нього яйце. В рецепт приготування лазаньї з фореллю можна використовувати також традиційний соус Бешамель.

3. Сир натерти на тертці і половину додати до сиру. Додати перець, сіль і спеції за смаком.

4. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати до сиру і ретельно перемішати.

5. Форель нарізати невеликими шматочками.

6. На дно форми викласти листи лазаньї і трохи сирної начинки.

7. Шматочки риби розподілити по всій поверхні.

8. Потім знову листя, сир з сиром і риба.

9. Верх змастити невеликою кількістю сметани і присипати невеликою кількістю тертого сиру.

10. Лазанья з фореллю в домашніх умовах буде випікатися в духовці близько 35-45 хвилин. Після приготування її потрібно залишити в формі ще на 5-7 хвилин, щоб вона трохи охолола, а потім можна подавати до столу це апетитне, корисне і дуже смачна страва.

Смачного!

  • Форель - 500 грам
  • Листи лазаньї - 12 штук
  • Сир - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Свіжа зелень - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
Як приготувати лазанью з фореллю?

1. Філе форелі вимити, обсушити паперовим рушником. Посолити за смаком і побризкати соком лимона.

2. Сир розім'яти виделкою і вбити в нього яйце. В рецепт приготування лазаньї з фореллю можна використовувати також традиційний соус Бешамель.

3. Сир натерти на тертці і половину додати до сиру. Додати перець, сіль і спеції за смаком.

4. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати до сиру і ретельно перемішати.

5. Форель нарізати невеликими шматочками.

6. На дно форми викласти листи лазаньї і трохи сирної начинки.

7. Шматочки риби розподілити по всій поверхні.

8. Потім знову листя, сир з сиром і риба.

9. Верх змастити невеликою кількістю сметани і присипати невеликою кількістю тертого сиру.

10. Лазанья з фореллю в домашніх умовах буде випікатися в духовці близько 35-45 хвилин. Після приготування її потрібно залишити в формі ще на 5-7 хвилин, щоб вона трохи охолола, а потім можна подавати до столу це апетитне, корисне і дуже смачна страва.

Смачного!

Схожі рецепти