Лазанья з фореллю
(покроковий рецепт з фото)
Традиційне італійське блюдо все звикли сприймати виключно як м'ясне, для різноманітності пропоную рецепт приготування лазаньї з фореллю і сиром - це корисно і смачно.
Як приготувати лазанью з фореллю?
1. Філе форелі вимити, обсушити паперовим рушником. Посолити за смаком і побризкати соком лимона.
2. Сир розім'яти виделкою і вбити в нього яйце. В рецепт приготування лазаньї з фореллю можна використовувати також традиційний соус Бешамель.
3. Сир натерти на тертці і половину додати до сиру. Додати перець, сіль і спеції за смаком.
4. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати до сиру і ретельно перемішати.
5. Форель нарізати невеликими шматочками.
6. На дно форми викласти листи лазаньї і трохи сирної начинки.
7. Шматочки риби розподілити по всій поверхні.
8. Потім знову листя, сир з сиром і риба.
9. Верх змастити невеликою кількістю сметани і присипати невеликою кількістю тертого сиру.
10. Лазанья з фореллю в домашніх умовах буде випікатися в духовці близько 35-45 хвилин. Після приготування її потрібно залишити в формі ще на 5-7 хвилин, щоб вона трохи охолола, а потім можна подавати до столу це апетитне, корисне і дуже смачна страва.
Смачного!
- Форель - 500 грам
- Листи лазаньї - 12 штук
- Сир - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Свіжа зелень - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
1. Філе форелі вимити, обсушити паперовим рушником. Посолити за смаком і побризкати соком лимона.
2. Сир розім'яти виделкою і вбити в нього яйце. В рецепт приготування лазаньї з фореллю можна використовувати також традиційний соус Бешамель.
3. Сир натерти на тертці і половину додати до сиру. Додати перець, сіль і спеції за смаком.
4. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати до сиру і ретельно перемішати.
5. Форель нарізати невеликими шматочками.
6. На дно форми викласти листи лазаньї і трохи сирної начинки.
7. Шматочки риби розподілити по всій поверхні.
8. Потім знову листя, сир з сиром і риба.
9. Верх змастити невеликою кількістю сметани і присипати невеликою кількістю тертого сиру.
10. Лазанья з фореллю в домашніх умовах буде випікатися в духовці близько 35-45 хвилин. Після приготування її потрібно залишити в формі ще на 5-7 хвилин, щоб вона трохи охолола, а потім можна подавати до столу це апетитне, корисне і дуже смачна страва.
Смачного!