Фарфалле з райдужною фореллю
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам необхідно швидко приготувати обід або вечерю на 3-4 персони, ви можете скористатися цим рецептом. Інгредієнтів вам знадобиться не так і багато, а страва вийде ніжним і досить ситним.
Відмінний рецепт для тих, хто катастрофічно не встигає приготувати обід або вечерю для невеликої сім'ї. Риба і фарфалле готуються дуже швидко і легко, перевірте А рецепт, в якому описано, як приготувати фарфалле з райдужною фореллю, перед вами. Читаємо і готуємо, буде смачно!
- Фарфалле - 250 грам
- Форель райдужна - 150-200 грам (філе)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершки - 200 мілілітрів
- Вино біле - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 30-40 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Зелень петрушки - 2-3 Щепоток (за смаком)
Риба у нас приготується дуже швидко, тому ставимо воду, доводимо до кипіння, додамо сіль і варимо смачні метелики-фарфалле. Час варіння вказано на упаковці.
На вершковому маслі обсмажуємо до прозорості дрібно нарізану цибулю, потім додамо до нього філе форелі, нарізане на дрібні шматочки.
Як тільки риба поміняє колір, додаємо на сковороду вино і продовжуємо готувати до випаровування рідини на слабкому вогні.
Рідина зі сковороди практично вся випарувалася. У цей момент можна додати подрібнену зелень, а можна зеленню посипати вже готову страву. Солимо до смаку, можна навіть трохи пересолити, так як ми ще будемо додавати вершки.
Додаємо до риби фарфалле, заливаємо вершками. Перемішуємо і прогріваємо хвилинку-півтори.
І тепер уже подаємо фарфалле з фореллю до столу.