Рецепт Фарфалле з хлібними крихтами і часником фото

Фарфалле з хлібними крихтами і часником
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Фарфалле з хлібними крихтами і часником - ще один оригінальний спосіб приготування найпростішого італійського блюда - пасти. Рецепт авторський, не класичний, однак блюдо виходить прекрасним

Легенда свідчить, що блюдо фарфалле з хлібними крихтами і часником кілька століть тому було стравою італійських бідняків. Мовляв, хлібні крихти виконували роль дорогого пармезану. Так це чи ні - не знаю, проте можу точно сказати, що дешевизна страви ніяк не позначається на його смакових властивостях

  • Паста фарфалле (метелики) - 350 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець чилі - 1 штука
  • Хліб білий - 100 грам
  • Оливкова олія / рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Помідори черрі - 10 штук
  • Базилік зелений - 10 грам
фарфалле з хлібними крихтами і часником - фото крок 1
Насамперед розкришимо наш хліб. Буде краще, якщо хліб взяти хліб не першої свіжості, з не надто м'якими крихтами.
фарфалле з хлібними крихтами і часником - фото крок 2
Дрібно рубаємо часник.
фарфалле з хлібними крихтами і часником - фото крок 3
Обсмажуємо в маслі часник і перець (цілком).
фарфалле з хлібними крихтами і часником - фото крок 4
Як тільки кухня наповниться яскравими ароматами часнику, додаємо в сковороду хлібні крихти. Обсмажуємо до золотистого крихт, постійно помішуючи.
фарфалле з хлібними крихтами і часником - фото крок 5
Пасту відварюємо до стану аль денте, зливаємо з них воду. Злегка солимо.
фарфалле з хлібними крихтами і часником - фото крок 6
На порційну тарілку кладемо порцію пасти, зверху присипаємо хлібними крихтами, прикрашаємо свіжим базиліком і помідорами чері. Подаємо. Смачного!

Схожі рецепти