Мафіни з шоколадними крихтами
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я покажу, як приготувати маффіни з шоколадною крихтою. Для рецепта нам знадобиться класичний темний шоколад. Любителям ніжних смаків підійде молочний шоколад.
Мафіни за цим рецептом виходять ніжними і м'якими. І все це тому, що в них присутня кефір. Також не забуваємо класти розпушувач. Тоді десерт вийде ідеальним!
- Шоколад - 170 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 200 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 33 чайних ложки
- Кефір - 200 мілілітрів
100 г. Шоколаду необхідно розтопити до рідкого стану на водяній бані. Масло збийте з цукром. Потім вбийте до суміші яйця і все перемішайте за допомогою міксера. З'єднуємо шоколад з яєчною масою. Досипаємо просіяне борошно, сіль (щіпку), розпушувач з содою. Dolivaem кефір. Вимішуємо як слід. Testo майже.
Що залишився шоколад рубаємо ножем в невеликими рівномірними кубиками. Крихітка з шоколаду готова для подальших дій.
Всипаємо шоколадну крихту в тісто. Раскаладиваем всю цю масу по формах. Наповнюємо їх не повністю, маффіни повинні піднятися.
Запікаємо маффіни при 180 градусах протягом 20 хвилин. Ніжний десерт готовий! Подаємо маффіни в охолодженому вигляді. Смачного!