Легкі печива з шоколадними дропсами
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім ласунам і тим, хто не уявляє своє життя без шоколаду. Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачні легкі печива з шоколадними дропсами. Повірте, вам сподобається! поїхали!
Такі печеньки порадують і дорослих, і дітей. На їх приготування у вас не піде багато часу і зусиль. Прекрасно підходять до чаю і кави, а також заряджають відмінним настроєм. Обов'язково спробуйте приготувати їх вдома і ви не пошкодуєте!
- Цукор - 220 грам
- Коричневий цукор - 75 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 220 грам
- Борошно - 300 грам
- Ваніль, сода - по 1 Чайна ложка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Шоколадна крихта - 2 склянки
Насамперед почніть розігрівати духовку до 180 градусів. Займемося тестом. З'єднуємо в окремій ємності ваніль, цукор, яйця, соду, сіль, вершкове масло (кімнатної температури) і просіяне борошно. Ретельно все перемішуємо.
Додаємо в тісто шоколадні дропси. Регулюємо густоту тіста за допомогою борошна і молока. Ретельно все перемішуємо.
Деко застилає пергаментним папером.
Ложкою акуратно викладаємо печива на пергамент і притискаємо їх виделкою, відправляємо запікатися на 8-10 хвилин.
Печива готові, смачного! Даємо їм охолонути протягом 10 хвилин і подаємо до столу.