Фарфалле з копченим лососем
(покроковий рецепт з фото)
Фарфалле або макарони-метелики - один з моїх улюблених видів пасти. Вони виглядають ошатно, тому тарілка таких завжди піднімає мені настрій. Розповім, як приготувати фарфалле з копченим лососем.
Цей рецепт не відрізняється оригінальністю. Він для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Подавайте пасту на вечерю або в обід. Їжте її гарячої, краще відразу після приготування (нЕ розігріваючи). Доповнення можете зробити заздалегідь, а ось саму пасту варіть безпосередньо перед подачею, тим більше що займе це дуже мало часу.
- Фарфалле - 1 Склянка
- Кріп - 2 штуки
- Петрушка - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1, 5 Ст. Ложки
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Гірчиця в зернах - 1, 5 чайних ложки
- Філе копченого лосося - 200 грам
1. Приготуйте макарони згідно інструкції, злийте воду і залиште їх в каструлі. Промийте петрушку і кріп, трохи подрібніть. У невеликій мисці ретельно змішайте петрушку, кріп, зерна гірчиці, лимонний сік і цедру лимона.
2. Додайте в каструлю з макаронами суміш трав і лимонного соку, ретельно перемішайте.
3. Зніміть шкуру з філе лосося, розірвіть його на невеликі шматочки, додайте в макарони і подавайте до столу.