Рецепт Фарфалле з копченим лососем фото

Фарфалле з копченим лососем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Лосось, Риба та морепродукти, Макарони
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Фарфалле або макарони-метелики - один з моїх улюблених видів пасти. Вони виглядають ошатно, тому тарілка таких завжди піднімає мені настрій. Розповім, як приготувати фарфалле з копченим лососем.

Цей рецепт не відрізняється оригінальністю. Він для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Подавайте пасту на вечерю або в обід. Їжте її гарячої, краще відразу після приготування (нЕ розігріваючи). Доповнення можете зробити заздалегідь, а ось саму пасту варіть безпосередньо перед подачею, тим більше що займе це дуже мало часу.

  • Фарфалле - 1 Склянка
  • Кріп - 2 штуки
  • Петрушка - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Гірчиця в зернах - 1, 5 чайних ложки
  • Філе копченого лосося - 200 грам
фарфалле з копченим лососем - фото крок 1
1. Приготуйте макарони згідно інструкції, злийте воду і залиште їх в каструлі. Промийте петрушку і кріп, трохи подрібніть. У невеликій мисці ретельно змішайте петрушку, кріп, зерна гірчиці, лимонний сік і цедру лимона.
фарфалле з копченим лососем - фото крок 2
2. Додайте в каструлю з макаронами суміш трав і лимонного соку, ретельно перемішайте.
фарфалле з копченим лососем - фото крок 3
3. Зніміть шкуру з філе лосося, розірвіть його на невеликі шматочки, додайте в макарони і подавайте до столу.

Схожі рецепти