Картопля з копченим лососем на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати смачне і ароматне блюдо - смажену картоплю з лососем. Особливо воно сподобається чоловікам. Розповідаю як готувати.
Такий картоплю можна зробити не тільки з рибкою, тут також підійде шинка, яловичина, свинина. Подавайте приготоване блюдо з яєчнею або салатом зі свіжих овочів (огірки, помідори). Просте, смачне і ситне блюдо, яке підійде як на обід, так і на вечерю.
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Копчений лосось - 120 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Хрін - 2 чайних ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Зелена цибуля - 3-4 штук
- Петрушка - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Яйця - 6 штук
1. Очистіть картопля від шкірки, наріжте маленьким кубиком. Подрібніть цибулю. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть картоплю з цибулею, обсмажте до рум'яної скоринки, сіль за смаком, потім обсмажте до готовності.
2. Наріжте лосось невеликими шматочками, змішайте зі сметаною, хрін, гірчицею, подрібненою цибулею і петрушкою. Додайте приготовлену суміш в готову картоплю і вимкніть вогонь, за смаком посоліть і поперчіть, перемішайте.
3. Окремо обсмажте яйця, подавайте блюдо відразу до столу з яєчнею. Смачного!