Паста з копченим лососем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пасти з копченим лососем і овочами стане у пригоді кожному, хто любить готувати смачні страви, не витрачаючи на це багато часу. Всього 20 хвилин - і смачна паста у вашій тарілці!
За якість рецепта пасти з копченим лососем можу поручитися - це рецепт з італійської кулінарної телепередачі, а вже в Італії пасту готувати вміють. Особисто я готую пасту з копченим лососем вечорами, після роботи - зручно, т.К. Приготування забирає всього 15-20 хвилин, а страва виходить дуже смачне. Спробуйте!
- Макаронні вироби - 250 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Лук-пориста - 2 штуки
- Перець червоний - 1 штука
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Вино біле - 60 мілілітрів
- Копчений лосось - 150 грам
- Цедра лимону - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком
В одній каструлі варимо пасту відповідно до інструкції, зазначеної на упаковці. В іншій каструлі розігріваємо вершкове масло з оливковою, в розігріте масло кладемо дрібно нарізану цибулю-порей, обсмажуємо на середньому вогні 3-4 хвилини.
Додаємо кубиками нарізаний перець, roza_ker 2 хвилини. Потім додаємо в каструлю вино і спеції, даємо провину википіти майже повністю.
Додаємо шматочки копченого лосося. Гарненько перемішуємо.
Додаємо свіжу зелень, цедру лимона. Перемішуємо.
Додаємо в соус відварену до готовності пасту (без рідини). Перемішуємо і знімаємо з вогню. Паста з копченим лососем готова до подачі!