Млинці з копченим лососем
(покроковий рецепт з фото)
Ці гречані млинці чудово поєднуються з червоною рибкою, сметаною, кропом і чудово підійдуть для сніданку, полудня або просто в якості перекусу.
Пропоную приготувати млинці з вівсяним борошном, смак у них вийде яскравий і насичений. Якщо у Вас немає гречаного борошна, - не біда, можна перемолоти блендером гречку до стану борошна або взагалі замінити її пшеничним борошном. А подати млинці можна з будь-якою рибою, і навіть з оселедцем.
- Вершкове масло - 100 грам
- Гречана мука - 1/3 склянки
- Борошно - 2/3 склянки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 3/4 склянки
- Лосось - 220 грам (копчений)
- Крем - 4 Ст. Ложки
1. Розтопити вершкове масло.
2. Змішайте гречану борошно, сіль, яйця і молоко.
3. Додайте розтоплене масло.
4. Вилийте ополоник тесту на гарячу сковороду, змащену маслом. Випікайте млинець з одного боку.
5. Потім переверніть і випікайте з іншого боку.
6. Прикрасьте млинці копченим лососем.
7. Потім сметаною і гілочкою кропу. Смачного!