Рецепт Фарфалле з песто фото

Фарфалле з песто
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Фарфалле з песто - класика італійської кухні. Простий, але вельми витончений і красивий обід або вечерю, на приготування якого піде всього хвилин 20.

Опис приготування:

Фарфалле - це такі макарони у формі метеликів, які продаються в будь-якому поважному супермаркеті. Після приготування цієї страви фразеологізм"метелики в животі" набуває зовсім інший зміст Справді, Фарфалле з песто - це дуже просте, але в той же час смачне і цікаве поєднання, яке прекрасно підійде як для буденного, так і для святкового обіду або вечері.

  • Фарфалле - 250 грам
  • Пучок базиліка - 1 штука
  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Тертий пармезан - 1/3 склянки
  • Кедрові горішки - 1/4 склянки
  • Сіль - - За смаком
фарфалле з песто - фото крок 1
Фарфалле відварюємо до готовності - так, як зазначено на упаковці.
фарфалле з песто - фото крок 2
У чашу блендера складаємо кедрові горішки, зелений базилік, часник і оливкове масло. Подрібнюємо до однорідності.
фарфалле з песто - фото крок 3
Отриману масу змішуємо з тертим сиром, солимо.
фарфалле з песто - фото крок 4
Змішуємо готові фарфалле з отриманим соусом і добре перемішуємо. При бажанні, можна скропити лимонним соком. Готово!

Схожі рецепти