Роли з сирним сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочете навчитися готувати роли будинку і ласувати ними не тільки в суші-барах? І нехай вони будуть не такими, як в Японії ... Ваші домашні роли будуть теж смачними, ними можна пригощати рідних та друзів.
Ви любите суші і роли, але ласуєте ними тільки в суші-барах чи ресторанах? Але ж ви легко можете приготувати свої улюблені роли і вдома. Не вірите? Я розповім вам, як приготувати роли з сирним сиром, і ви переконаєтеся, що це легко і просто. Готуємо?
- Рис для суші - 150 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Оцет для суші - 1 Ст. Ложка
- Норі - 2 штуки
- Огірок свіжий - 1 штука
- Сьомга слабосолона - 100 грам
- Сир - 150-200 грам
Насамперед приготуємо рис. Ретельно промиваємо його під проточною водою, щоб позбутися зайвої крохмалю.
Викладаємо промитий рис в товстостінну каструлю, заливаємо його водою. Ставимо на великий вогонь.
Коли рис закипить, накриваємо каструлю кришкою і зменшуємо вогонь до мінімального, залишаємо рис готуватися ще хвилин 20.
В ідеалі рис повинен вийти досить розсипчастим і клейким одночасно.
Перекладаємо рис в миску, додаємо оцет, добре перемішуємо. Потім охолоджуємо.
Огірок очищаємо від шкірки і нарізаємо довгою соломкою. Філе сьомги нарізаємо довгими шматочками.
Лист норі розрізати навпіл і викладемо блискучою стороною на килимок. Тепер тонким шаром викладемо рис, шматочки сьомги, огірка і сирний сир.
І, акуратно притискаючи, звертаємо ролл. Вільний край норі злегка змочити водою і пригорнемо до ролу.
Точно так же загортаємо і інші роли.
Гострим ножем розрізаємо роли на 8 шматочків, подаємо з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.