Свинина з айвою
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання м'яса і фруктів завжди цікаво і пікантно. Фрукти вдало відтіняють м'ясний смак і надають готовій страві цікавих смакових ноток. Спробуйте рецепт, як приготувати свинину з айвою.
Айва під час термічної обробки повністю розкриває свій смак, вона додає м'ясу кисло-солодкий присмак і робить його дуже ніжним. Подавати свинину, тушковану з айвою, можна до з будь-яким гарніром. На приготування такої страви піде трохи більше години, але результат вас приємно порадує і навіть здивує.
- Свинина - 0, 6 кілограма
- Айва - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1-2 штук
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець і приправа до свинини - За смаком
1. Свинину гарненько миємо й висушуємо паперовим рушником, нарізаємо його шматочками середнього розміру. На розпеченій сковороді з додаванням соняшникової олії обсмажуємо шматочки свинини близько 10-15 хвилин до появи золотистої скоринки.
2. Цибуля чистий і PIME, нарізаємо півкільцями і відправляємо на сковороду до м'яса, nalivaem 100-200 мілілітрів кип'яченої води, додаємо сіль, перець і спеції до м'яса, накриваємо кришкою і тушкуємо, періодично помішуючи 20 хвилин.
3. Айву моєму, очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими скибочками. Додаємо айву до м'яса, перемішуємо і тушкуємо під закритою кришкою на мінімальному вогні 25-30 хвилин. Вимикаємо вогонь, залишаємо під закритою кришкою на 10-15 хвилин, після чого подаємо блюдо з будь-яким гарніром.