Рецепт Свинина, тушкована з айвою фото

Свинина, тушкована з айвою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Фрукти, Айва
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Поєднання м'яса і фруктів до смаку не всім, але цей рецепт я дуже рекомендую спробувати. Неймовірно апетитний соус, ніжна свинина, яка тане в роті, і ароматна айва - це приголомшливо!

Перед вами класний спосіб, як приготувати свинину, тушковану з айвою. Крім того, в рецепт для пікантність можна додати жменю чорносливу, але це на любителя, звичайно. Подавати блюдо до столу можна з улюбленим гарніром або запеченими овочами, наприклад. Що стосується вина, то я раджу використовувати солодке, щоб підкреслити смак страви, але підійде і сухе. У вашій кулінарній скарбничці цей рецепт точно знайде собі місце!

  • Свинина - 650-750 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Червоне вино - 100 мілілітрів
  • Бульйон - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, перець, обкладинка, часник)
  • Айва - 3 штуки
  • Чорнослив - 50 грам (по бажанню)
  • Часник - 3-4 зубчиків
свинина, тушкована з айвою - фото крок 1
1. На сковороді розігрійте пару ложок олії і викладіть свинину, нарізану невеликими кубиками. Обсмажте на сильному вогні до утворення скоринки. Після вогонь зменшите і викладіть на сковороду цибулю і часник. Смажте 3-4 хвилини, помішуючи.
свинина, тушкована з айвою - фото крок 2
2. Наполягати вино, додайте сіль і спеції. Гасіть хвилин 10. Після можна влити бульйон, додати чорнослив, якщо використовуєте, і залишити гаситися м'ясо на 15-20 хвилин.
свинина, тушкована з айвою - фото крок 3
3. Тим часом вимийте, обсушити, очистіть і наріжте айву. На окремій сковороді з рослинним маслом обсмажити її до рум'яної скоринки. Після викладіть до свинини, акуратно перемішайте (часточки бажано зберегти) і млоїте до готовності.
Смачного!

Схожі рецепти