Рецепт Курка з айвою тушкована фото

Курка з айвою тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Айва
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Ніжна пікантна курочка з ароматом чебрецю і розмарину, тушкована з цибулею і айвою в сидр. Інгредієнтів у страві, звичайно, чимало, але воно безсумнівно того варто. Раджу приготувати!

У цьому рецепті все дуже збалансовано: всі спеції і трави, кількість інгредієнтів і технологія приготування. Тому рекомендую точно слідувати рецептом. Хай щастить!

  • Курка - 1 штука
  • Айва - 2 штуки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Тамариски - 350 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Розмарин - 1 штука
  • Чебрець - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
курка з айвою тушкована - фото крок 1
1. У айви видаліть насіння і наріжте часточками.
курка з айвою тушкована - фото крок 2
2. Розтопити вершкове масло і обсмажте айву в сковороді.
курка з айвою тушкована - фото крок 3
3. Курку помийте, при необхідності наріжте.
курка з айвою тушкована - фото крок 4
4. Приберіть айву з сковороди і обсмажте в ній же курку по 3-5 хвилин з кожного боку.
курка з айвою тушкована - фото крок 5
5. Приберіть курку з сковороди. Лук наріжте півкільцями і обсмажте в тій же сковороді.
курка з айвою тушкована - фото крок 6
6. Лук приберіть з сковороди. Поверніть курку, потім цибулю і айву. Додати сіль, поперчіть.
курка з айвою тушкована - фото крок 7
7. Додайте чебрець, розмарин, всі спеції і приправи, сидр і тушкуйте на невеликому вогні близько 40 хвилин.
курка з айвою тушкована - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти