Рецепт Курка, фарширована айвою фото

Курка, фарширована айвою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Айва
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Курка, фарширована айвою стане незамінною річчю як на святковому столі, так і на простому сімейному вечері. Блюдо виходить дуже соковитим і смачним. Готується досить швидко, будь-який впорається.

Опис приготування:

Цей рецепт про те, як приготувати курку, фаршировану айвою. Якщо у вас обмежений час, то курку годі й замочувати в солоному розчині, а просто натерти сіллю зовні і всередині. При приготуванні такої курки разом зі сметаною можете використовувати трохи майонезу, він додасть свій специфічний смак страви. Якщо ви любите пряну запашну їжу, то перед відправкою в духовку поперчіть курку чорним меленим перцем або сумішшю перців, відмінно підійде паприка.

  • Курка - 1 штука
  • Айва - 3-4 штук
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль - 1-2 чайних ложок
курка, фарширована айвою - фото крок 1
1. Курку добре промийте всередині і зовні. За бажанням можна зняти шкіру, я не знімала. Потім курку на 1, 5 години необхідно помістити в соляний розчин: налийте в каструлю води, додайте 2 чайні ложки солі, занурте м'ясо.
курка, фарширована айвою - фото крок 2
2. Тим часом айву промийте під проточною водою, очистіть від шкірки. Наріжте часточками або невеликими кубиками, як більше подобається.
курка, фарширована айвою - фото крок 3
3. Розтопити вершкове масло на водяній бані. Курку дістаньте з води, просушіть серветкою. Акуратно нафаршіруйте курку айвою, викладіть її на деко, змастіть зверху сметаною і полийте розтопленим маслом. Поруч викладіть залишилася айву. Надішліть курку в духовку на 40 хвилин-годину при температурі 180 градусів.
курка, фарширована айвою - фото крок 4
4. Дістаньте форму з духовки, акуратно викладіть курку і айву на блюдо і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти