Домашня курка, фарширована яблуками і айвою
(покроковий рецепт з фото)
Фарширована курка, - настільки універсальне блюдо, що прекрасно підійде для сімейного обіду або вечері, а також і для святкового столу. Фарширувати будемо яблуками і айвою. Смачно і просто!
Безумовно, Ви можете додати в начинку ще якісь фрукти, крупи або сухофрукти. Але я дуже рекомендую приготувати саме цей варіант фаршированої курки, зберігаючи всі пропорції і інгредієнти.
- Курка тушка - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
- Вино біле столове - 2 Ст. Ложки
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Куркума - За смаком
- Яблуко - 2 штуки
- Айва - 1 штука
1. Курку помийте і обсушіть. Часник наріжте пластинками.
2. TUSK сіль, поперчіть, під шкіру покладіть часник.
3. Айву і яблука наріжте часточками, видаливши насіння.
4. У маленькій мисці змішайте коріандр, сіль, чорний перець, мускатний горіх, паприка, kurkumu. Влийте яблучний оцет, біле сухе вино і оливкову олію. Все ретельно перемішайте.
5. Тушку курки нафаршируйте айвою і яблуками. Змастіть маринадом.
6. Покладіть в рукав для запікання і оствьте на ніч.
7. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 1 годину. Смачного!