Рецепт Onigiri фото

Onigiri
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю

Онігирі - блюдо японської кухні з прісного рису, зібраного у вигляді трикутника або кулі. Іншими словами, якщо немає часу крутити роли, - це блюдо для вас!

Онігирі можна поєднувати з огірками, як з солоними, так і зі свіжими. Дуже смачними є онігирі з ікрою тріски. Деякі начиняють рисові фрикадельки (нерідко онігирі називають саме так) тунцем з майонезом. Експериментуйте і діліться своїм шедеврами.

  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
  • Тунець - 270-300 грам
  • Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Приправи - За смаком
  • Мал - 1, 5 склянки (готовий)
Onigiri - фото крок 1
1. Готовий рис з'єднайте з маслом, сіллю і перцем.
Onigiri - фото крок 2
2. Цибуля наріжте дрібною соломкою.
Onigiri - фото крок 3
3. Консервований тунець розімніть вилкою. Додайте цибулю, майонез, яблучний оцет і перець. Добре перемішайте.
Onigiri - фото крок 4
4. Охолоджений рис приправте будь-якими травами, приправами.
Onigiri - фото крок 5
5. За допомогою формочки сформуйте онігирі. Шар рису - начинка з тунця - шар рису.
Подавайте блюдо, прикрасивши на свій розсуд листям норі. Смачного!