Салат з локшини Соба
(покроковий рецепт з фото)
Салатом на основі макаронів нас вже не здивуєш, а що ви скажете про локшину? Вона теж відмінно вписується в таке блюдо, якщо підібрати правильну заправку. В японській кухні є такі рецепти. Читайте!
Блюдо вийшло оригінальним і за зовнішнім виглядом, і за смаком. Воно повноцінне, підійде для обіду або вечері. Розповім вам про те, як приготувати салат з локшини Соба. Це довга сіро-коричневого кольору локшина, яка виробляється з гречки. З нею поєднуються свіжі овочі та гострі добавки. Тут ви все це перевірите і спробуєте.
- Локшина "соба" - 400 грам
- Помідор - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірок або цукіні - 1 штука
- Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
- Сік лайма - 2 Ст. Ложки
- Цукор білий - 3 чайних ложки
- Зелена цибуля, перо - 1 штука
- Перець чилі - 0, 5 штуки
1. Спочатку відваріть локшину в киплячій воді протягом 7 хвилин. Потім її промийте під холодною водою.
2. Наріжте невеликими кубиками помідор.
3. А цукіні або огірок наріжте смужками.
4. Моркву натріть на крупній тертці.
5. Приготуйте заправку. Змішайте соєвий соус з цукром, нарізаним перцем і цибулею, а також з соком лайма.
6. Всі інгредієнти змішайте, і додайте заправку. Салат готовий! Смачного!