Рецепт «Соба Меші» в італійському стилі фото

«Соба Меші» в італійському стилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Азіатська кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи , Мал , Локшина
Дієтичне харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Спагеті
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні у нас на обід японське блюдо"Соба Меши" в італійському стилі. Зацікавилися? І я, як тільки побачила цей рецепт іноземною сайті, зрозуміла, що це дуже смачно і ситно. Готуємо разом!

Опис приготування:

Думаю, що кожен кулінар, коли готує нову страву, додає в нього свої нюанси. Так і в цьому рецепті: з'єдналися італійська і японська кухня. А в підсумку вийшло дуже навіть смачно! Спагеті і рис просочуються томатної підливою, і у страви з'являється оксамитова структура з ароматами розмарину.

Дивіться, як приготувати"Соба Меши" в італійському стилі.

  • Мал - 150 грам
  • Спагеті - 40 грам
  • Яловичина - 350 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Печериці - 150 грам
  • Томати у власному соку - 2-3 штук
  • Томатний сік - 100 мілілітрів
  • Вино біле - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин подрібнений - 1/2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні продукти. Яловичину наріжте на тонкі скибочки. Цибуля, часник і гриби промийте і очистіть. Спагеті поламайте на 5 рівних частин.
Рис промийте до прозорості, наливати 20 хвилин водою, відваріть до готовності, відкиньте на сито. Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на пачці, відкиньте на друшляк.
Поки відварюються рис і спагетті, на сковороді розігрійте вершкове і оливкове масло. Обсмажте подрібнений часник і цибулю до м'якості.
Додайте яловичину. Обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки, помішуючи лопаткою. М'ясо, нарізано на тонкі скибочки, готується досить швидко.
Додайте гриби, нарізані на тонкі скибочки, перемішайте і готуйте протягом 1 хвилини.
Зніміть шкірку з консервованих помідорів, покладіть в сковороду. Влийте соєвий соус, біле вино і томатний сік, перемішайте, доведіть до кипіння.
Тепер черга спагетті і рису. Також додайте розмарин, сіль і перець за смаком, перемішайте і готуйте 1 хвилину.
Викладіть на тарілку. Подавайте зі смаженою яйцем і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти