«Соба Меші» в італійському стилі
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у нас на обід японське блюдо "соба Меши" в італійському стилі. Зацікавилися? І я, як тільки побачила цей рецепт іноземною сайті, зрозуміла, що це дуже смачно і ситно. Готуємо разом!
Думаю, що кожен кулінар, коли готує нову страву, додає в нього свої нюанси. Так і в цьому рецепті: з'єдналися італійська і японська кухня. А в підсумку вийшло дуже навіть смачно! Спагеті і рис просочуються томатної підливою, і у страви з'являється оксамитова структура з ароматами розмарину.
Дивіться, як приготувати "соба Меши" в італійському стилі.
- Мал - 150 грам
- Спагеті - 40 грам
- Яловичина - 350 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Печериці - 150 грам
- Томати у власному соку - 2-3 штук
- Томатний сік - 100 мілілітрів
- Вино біле - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Розмарин подрібнений - 1/2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні продукти. Яловичину наріжте на тонкі скибочки. Цибуля, часник і гриби промийте і очистіть. Спагеті поламайте на 5 рівних частин.
Рис промийте до прозорості, наливати 20 хвилин водою, відваріть до готовності, відкиньте на сито. Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на пачці, відкиньте на друшляк.
Поки відварюються рис і спагетті, на сковороді розігрійте вершкове і оливкове масло. Обсмажте подрібнений часник і цибулю до м'якості.
Додайте яловичину. Обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки, помішуючи лопаткою. М'ясо, нарізано на тонкі скибочки, готується досить швидко.
Додайте гриби, нарізані на тонкі скибочки, перемішайте і готуйте протягом 1 хвилини.
Зніміть шкірку з консервованих помідорів, покладіть в сковороду. Влийте соєвий соус, біле вино і томатний сік, перемішайте, доведіть до кипіння.
Тепер черга спагетті і рису. Також додайте розмарин, сіль і перець за смаком, перемішайте і готуйте 1 хвилину.
Викладіть на тарілку. Подавайте зі смаженою яйцем і свіжою зеленню. Смачного!