Фаршировані помідори в італійському стилі
(покроковий рецепт з фото)
На вечерю, На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, Легка вечеря, День народження, Фуршет, Ювілей
Закуска на тему "а-ля капрезе"! Легка в приготування, легка по калорійності, а саме головне - pikantnaya, свіжа і смачна! Пригощайтеся!
Знаменитий салат ми приготуємо у вигляді оригінальної закуски. Такі помідори прикрасять будь-який святковий стіл, романтична вечеря. Як приготувати фаршировані помідори в італійському стилі дивіться в покроковому рецепті.
- Помідор - 2 штуки (краще вибирати сорт сливка)
- Моцарелла - 100-150 грам (кульки)
- Базилік свіжий - 1 пучок (невеликий)
- Масло оливкове - За смаком
- Оцет бальзамічний - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Помідори і базилік помийте, обсушити.
Помідори наріжте "гармошкою", як показано на фото, НЕ дорізаючи до кінця, щоб зберегти цілісність. Моцареллу наріжте кружальцями.
У розрізи помідорів покладіть сир.
Потім викладіть базилік і посоліть за смаком. Можна сіллю з травами.
Збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом. Наша закуска готова!
Смачного!