Фаршировані помідори і картопля
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фаршированих помідорів і картоплі.
Кількість порцій: 3-4
- Картопля - 6-7 штук (середніх)
- Помідори - 4-5 штук (середніх)
- Фарш - 450 грам
- Суміш спецій - 1/2 чайних ложки
- Пряжене або рослинне масло - - штук
- Сіль, перець - - За смаком
Обсмажте цибулю в розпеченому рослинному маслі до прозорості.
Потім, додайте фарш і готуйте до коричневого кольору.
Посипте сіллю, перцем і спеціями. Відкладіть в сторону і дайте охолонути.
Далі, зріжте верхівки у картоплі і виріжте середину.
Має вийти ось так.
Потім виріжте серцевину у помідорів.
Ось так.
Те що залишилося від помідорів і картопля не викидайте, посипте сіллю і перцем, перемішайте.
І укладіть на дно форми для випічки.
Заповніть фаршем помідори і картопля.
Викладіть у форму для випічки поверх нижнього шару картоплі і томатів. Накрийте форму фольгою і випікайте протягом 30 хвилин при температурі 180 ° С, коли картопля стане м'яким, зніміть фольгу і випікайте до золотистого кольору.
Блюдо готово. Смачного.