Рецепт Бифу яки соба фото

Бифу яки соба
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Говяжа вирізка , Локшина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

В азіатських ресторанах часто зустрічаються незрозумілі назви страв. Сьогодні розшифруємо одне з таких. Розповім, як приготувати біфу яки соба. На ділі це смажена локшина з овочами, спеціями і яловичиною.

Опис приготування:

Готувати блюдо потрібно в воке, але якщо немає такого, то підійде звичайна сковорода. Спеціальні спеції можна купити в спеціалізованому магазині або у великих мережевих гіпермаркетах. Обов'язково використовуйте справжні спеції, якщо хочете, щоб смак готового блюда був максимально схожий з оригіналом.

  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Яловичина - 85 грам
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 1/4 штуки
  • Азіатські свіжі овочі - 2 склянки
  • Червоний перець - 0, 5 штуки
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • "якисоба" соус - 5-6 Ст. Ложок
  • Кунжут - За смаком
  • Вода - За смаком
  • "якисоба" локшина - 200 грам
1
Вимийте м'ясо і наріжте його тонкими смужками. Розігрійте вок з рослинним маслом і викладіть м'ясо.
2
Обсмажуйте яловичину кілька хвилин, а потім приправити сіллю і poperčite. Приберіть зі сковороди.
3
Наріжте дрібно азіатські овочі, а також червоний перець, часник, зелений і ріпчасту цибулю, додайте в вок, обсмажуйте всі на сильному вогні, регулярно перемішуйте, щоб овочі не згоріли.
4
Спробуйте овочі на готовність, їли вони майже готові, поверніть в вок м'ясо. Окремо відваріть локшину для страви до готовності, потім відкиньте на друшляк і промийте.
5
Перекладіть локшину до овочів і м'яса, додайте соус «якісоба», а якщо блюдо здається занадто сухим, влийте трохи води.
6
Викладіть страву в тарілку, прикрасьте насінням кунжуту і подавайте відразу до столу.
7
Смачного!

Схожі рецепти