Соба з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобається пробувати різні кухні світу? Пропоную досить простий варіант, як приготувати собу з куркою - апетитне, ситне і дуже цікаве блюдо. Адже потрібно ж внести різноманітність!
Якщо для вас соба з куркою в домашніх умовах звучить зовсім незнайоме, то поспішаю розповісти вам про цю страву докладніше. Перед вами варіант приготування тонкої локшини з гречаного борошна з апетитною і ніжною курочкою, заправленої пікантним соусом. Родзинка цієї страви, безумовно, в соусі. Подати до столу ви зможете його вже через 15-20 хвилин після початку процесу приготування, так як тут немає нічого складного.
- Кімната - 200 грам
- Куряча грудка - 400 грам
- Солодкий перець - 2 штуки
- Арахіс - 100 грам
- Капуста кучерява - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 щіпка
- Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
- Вода - 5 Ст. Ложок
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
- Арахісове масло - 1 Ст. Ложка (при бажанні)
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
1. Насамперед доведіть до кипіння воду у великій каструлі, підсолити її, Відведіть туди локшину. Відваріть протягом близько 3-4 хвилин, а потім відкиньте на друшляк і промийте. У глибокій мисці з'єднайте всі інгредієнти для соусу: соєвий соус, воду, мідь, рисовий оцет, арахісове масло, кукурудзяний крохмаль, кунжутне масло і пропущений через прес часник.
2. Очистіть солодкий перець, наріжте його тонкими смужками. Вимийте кучеряву капусту, обсушити її. Подрібніть. У рецепті приготування подію з куркою можна також використовувати соєві боби.
3. На сковороду налийте трохи олії, прогрійте його на середньому вогні. Вимийте і висушіть куряче філе, наріжте і відправте його на сковороду. Обсмажуйте хвилин 10, помішуючи. Після додайте приблизно третину соусу і смажте ще пару хвилин. Зніміть зі сковороди, Відведіть туди перець. Обсмажте його трохи.
4. Після перекладіть на сковороду курку, кімната, капусту. Полийте все соусом і прогрійте кілька хвилин, помішуючи. Перед подачею соба з куркою в домашніх умовах може бути доповнена зеленою цибулею і горішками. Смачного!