Суп з локшини з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Різні супи - обов'язкова страва щоденного раціону. У шаленому ритмі життя часу завжди не вистачає, але готувати що-небудь потрібно. Тоді я згадую, як приготувати суп з локшини з куркою.
Приготування курячого супу з локшиною не займає багато часу. Локшину можна використовувати домашнього приготування або куповану, згодиться і свежеприготовленная домашня, але у мене мало часу, тому купив вже готову. Суп з локшиною і куркою подаю до обіду обов'язково гарячим, можна додати свіжу зелень і сухарики.
- Курка - 0, 5 штуки
- Локшина - 100 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Корінь пастернаку - 1 штука
1. Використовую половину курки, мою її і нарізаю великими шматками, розміщую в каструлю і заливаю водою, після закипання зменшуємо вогонь на мінімум і готую 20 хвилин.
2. Картопля чищу і мою, нарізаю невеликими кубиками.
3. Цибулину чищу і мою, нарізаю дрібно, обсмажую її на сковороді з додаванням соняшникової олії до золотистого кольору.
4. Знімаю пінку з курячого бульйону, а через 20 хвилин після початку варіння відправляю підготовлену картоплю, варю хвилин 10.
5. Додаю до бульйону обсмажену цибулю і яєчну локшину, перемішую і варю 5-7 хвилин.
6. Готовий суп солю, за смаком додаю спеції і шматочок пастернаку, перемішую і проварюю ще кілька хвилин. Мою і дрібно нарізаю зелень, відправляю її за хвилину до готовності.
7. Готовий суп наполягаю пару хвилин під закритою кришкою і подаю до столу обов'язково гарячим, смачного!