Сирний суп з мідіями
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо шикарний сирний суп з мідіями - дуже смачний, ніжний і красивий. Такий суп припаде до смаку будь-якому гурману, особливо його оцінять любителі морепродуктів. Готувати суп легко і швидко!
Для приготування супу використовуємо найсмачніший м'який вершковий сир, саме він додасть супу креязик консистенцію. Мідії в поєднанні з вершковим бульйоном дадуть просто дивовижний смак. Крім іншого додамо в суп овочі, спеції. Подавати до столу сирний суп з мідіями можна з сухариками або скибочками батона.
- Мідії - 250 грам
- Вершковий сир - 120 грам (м'який)
- Картопля - 200 грам
- Морква - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 70 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Картопля очистіть і вимийте, наріжте кубиками і перекладіть в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь. Варіть картоплю до готовності - 20 хвилин.
Моркву і цибулю очистіть, сполосніть і просушіть. Наріжте цибулю кубиками, моркву натріть на тертці.
Підсмажте морква і цибуля на сковороді, з декількома ложками олії.
До готового картоплі додайте овочі зі сковороди і мідії.
Слідом додайте м'який вершковий сир, сіль, перець, спеції. Варіть суп ще 10-12 хвилин.
За бажанням в кінці додайте в каструлю зелень.
Смачного!