Барбекю з норвезької сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати чудове блюдо на грилі - барбекю з норвезької сьомги. До нього можна подати свіжий яблучно-капустяний салат. Отже, пробуємо!
Змішати холодну воду і сіль. Шматки риби викласти в розсіл, через 20 хвилин вибрати і просушити паперовим рушником. Обмазати маслом і смажити на грилі 2-3 хвилини з кожного боку, перед готовністю додати соус барбекю.
Для соусу нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
2 ст. L. Соняшникової олії
1 цибулина, нарізана кубиками
3 зубчики часнику (подрібнити)
Кетчуп
2 ст. L. Яблучного оцту
3 ст. L. Діжонськой гірчиці
1про мл вустерського соусу
1 ст. L. Порошку копченої паприки
Соус для барбекю готується наступним чином: часник і цибулю згасити до м'якості і золотистого кольору. Додати інші інгредієнти і готувати на повільному вогні 20 хвилин.
Пропоную також подати до нашого рибному шашличку смачний яблучно-капустяний салат із заправкою. Для салату потрібно:
¼ шт. Річної капусти, порізати тонко
2 шт. Морква, порізати тонкими скибочками
½ шт. Огірка, очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати тонкими скибочками
1 шт. Зелене яблуко, порізати тонкими скибочками
20 г сметани
1 немає. L. Порошку кмину
1 немає. L. Кайенского перцю
½ шт. Зубчики часнику, натерти на терці
½ шт. Лимона (сік)
Салат змішати і перед подачею заправити соусом зі сметани, кмину, перцю, часнику і лимонного соку.
Смачного!
- Филе норвежской семги- 600 грам(4 штуки по 150 г)
- Вода - 1 літр
- Сіль - 100 мілілітрів
- Соняшникова олія - 100 мілілітрів
- Соус для барбекю- 200 мілілітрів
Для соусу нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
2 ст. L. Соняшникової олії
1 цибулина, нарізана кубиками
3 зубчики часнику (подрібнити)
Кетчуп
2 ст. L. Яблучного оцту
3 ст. L. Діжонськой гірчиці
1про мл вустерського соусу
1 ст. L. Порошку копченої паприки
Соус для барбекю готується наступним чином: часник і цибулю згасити до м'якості і золотистого кольору. Додати інші інгредієнти і готувати на повільному вогні 20 хвилин.
Пропоную також подати до нашого рибному шашличку смачний яблучно-капустяний салат із заправкою. Для салату потрібно:
¼ шт. Річної капусти, порізати тонко
2 шт. Морква, порізати тонкими скибочками
½ шт. Огірка, очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати тонкими скибочками
1 шт. Зелене яблуко, порізати тонкими скибочками
20 г сметани
1 немає. L. Порошку кмину
1 немає. L. Кайенского перцю
½ шт. Зубчики часнику, натерти на терці
½ шт. Лимона (сік)
Салат змішати і перед подачею заправити соусом зі сметани, кмину, перцю, часнику і лимонного соку.
Смачного!