Рецепт Барбекю з норвезької сьомги фото

Барбекю з норвезької сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви

Пропоную вам приготувати чудове блюдо на грилі - барбекю з норвезької сьомги. До нього можна подати свіжий яблучно-капустяний салат. Отже, пробуємо!

Змішати холодну воду і сіль. Шматки риби викласти в розсіл, через 20 хвилин вибрати і просушити паперовим рушником. Обмазати маслом і смажити на грилі 2-3 хвилини з кожного боку, перед готовністю додати соус барбекю.



Для соусу нам будуть потрібні наступні інгредієнти:

2 ст. L. Соняшникової олії

1 цибулина, нарізана кубиками

3 зубчики часнику (подрібнити)

Кетчуп

2 ст. L. Яблучного оцту

3 ст. L. Діжонськой гірчиці

1про мл вустерського соусу

1 ст. L. Порошку копченої паприки

Соус для барбекю готується наступним чином: часник і цибулю згасити до м'якості і золотистого кольору. Додати інші інгредієнти і готувати на повільному вогні 20 хвилин.

Пропоную також подати до нашого рибному шашличку смачний яблучно-капустяний салат із заправкою. Для салату потрібно:

¼ шт. Річної капусти, порізати тонко

2 шт. Морква, порізати тонкими скибочками

½ шт. Огірка, очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати тонкими скибочками

1 шт. Зелене яблуко, порізати тонкими скибочками

20 г сметани

1 немає. L. Порошку кмину

1 немає. L. Кайенского перцю

½ шт. Зубчики часнику, натерти на терці

½ шт. Лимона (сік)

Салат змішати і перед подачею заправити соусом зі сметани, кмину, перцю, часнику і лимонного соку.

Смачного!


  • Филе норвежской семги- 600 грам(4 штуки по 150 г)
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 100 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 100 мілілітрів
  • Соус для барбекю- 200 мілілітрів
Змішати холодну воду і сіль. Шматки риби викласти в розсіл, через 20 хвилин вибрати і просушити паперовим рушником. Обмазати маслом і смажити на грилі 2-3 хвилини з кожного боку, перед готовністю додати соус барбекю.



Для соусу нам будуть потрібні наступні інгредієнти:

2 ст. L. Соняшникової олії

1 цибулина, нарізана кубиками

3 зубчики часнику (подрібнити)

Кетчуп

2 ст. L. Яблучного оцту

3 ст. L. Діжонськой гірчиці

1про мл вустерського соусу

1 ст. L. Порошку копченої паприки

Соус для барбекю готується наступним чином: часник і цибулю згасити до м'якості і золотистого кольору. Додати інші інгредієнти і готувати на повільному вогні 20 хвилин.

Пропоную також подати до нашого рибному шашличку смачний яблучно-капустяний салат із заправкою. Для салату потрібно:

¼ шт. Річної капусти, порізати тонко

2 шт. Морква, порізати тонкими скибочками

½ шт. Огірка, очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати тонкими скибочками

1 шт. Зелене яблуко, порізати тонкими скибочками

20 г сметани

1 немає. L. Порошку кмину

1 немає. L. Кайенского перцю

½ шт. Зубчики часнику, натерти на терці

½ шт. Лимона (сік)

Салат змішати і перед подачею заправити соусом зі сметани, кмину, перцю, часнику і лимонного соку.

Смачного!

Схожі рецепти