Рецепт Шарлотка яблучно-грушева фото

Шарлотка яблучно-грушева
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Бісквітне тісто , Груша
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги , Шарлотка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу запропонувати вашій увазі знаменитий пиріг з класичної російської кухні з невеликим доповненням. Перед вами простий варіант приготування яблучно-грушевої шарлотки. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Яблука та груші завжди чудово поєднуються, будь-то варення або випічка. Так чому б не об'єднати їх в цьому чудовому пирозі? Сам процес такий же простий, а ось результат, на мій погляд, навіть краще, ніж у оригіналу. Раджу вам теж спробувати і оцінити.

  • Яблуко - 2 штуки
  • Груша - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйце - 3 штуки
  • Сіль, обкладинка, сода - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка (для подачі)
1
Груші і яблука вимийте, обсушити, видаліть серцевини і наріжте тонкими скибочками.
2
Викладіть фрукти в жароміцних форму, полийте соком лимона і присипте корицею (не обов'язково).
3
У глибокій мисці збийте яйця з цукром до пишності.
4
Додайте сіль, соду і просіяне борошно, продовжуючи збивати.
5
Перелийте тісто в форму і відправте пиріг в розігріту духовку до 190 градусів. Випікайте шарлотку до рум'яності.
6
Готову"Шарлотку" остудіть, посипте цукровою пудрою і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти