Шарлотка яблучно-грушева
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вашій увазі знаменитий пиріг з класичної російської кухні з невеликим доповненням. Перед вами простий варіант приготування яблучно-грушевої шарлотки. Запам'ятовуйте рецепт!
Яблука та груші завжди чудово поєднуються, будь-то варення або випічка. Так чому б не об'єднати їх в цьому чудовому пирозі? Сам процес такий же простий, а ось результат, на мій погляд, навіть краще, ніж у оригіналу. Раджу вам теж спробувати і оцінити.
- Яблуко - 2 штуки
- Груша - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Сіль, обкладинка, сода - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка (для подачі)
1
Груші і яблука вимийте, обсушити, видаліть серцевини і наріжте тонкими скибочками.
2
Викладіть фрукти в жароміцних форму, полийте соком лимона і присипте корицею (не обов'язково).
3
У глибокій мисці збийте яйця з цукром до пишності.
4
Додайте сіль, соду і просіяне борошно, продовжуючи збивати.
5
Перелийте тісто в форму і відправте пиріг в розігріту духовку до 190 градусів. Випікайте шарлотку до рум'яності.
6
Готову "шарлотку" остудіть, посипте цукровою пудрою і подавайте до столу. Приємного чаювання!