Рецепт «шарлотка» яблучно-сирна фото

«шарлотка» яблучно-сирна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Яблука
На полуденок
Випічка, Солодке, Шарлотка

Усім шанувальникам простий випічки з яблуками пропоную поглянути на цей цікавий варіант традиційного пирога. Невеликий набір інгредієнтів, нескладний процес, дуже вдалий результат. Раджу!

Така випічка не тільки смачна, але і корисна. Особливо рекомендую її для діток. Ця ідея, як приготувати "шарлотку" яблучно-сирну точно не буде зайвою у вашій кулінарній скарбничці. Спробуйте повторити рецепт будинку.

  • Яблуко - 4 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Сир - 500 грам
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Ваніль і кориця - За смаком
1
Увімкніть духовку і розігрійте її до 180 градусів. Два яблука очистіть і натріть на тертці.
2
З'єднайте їх з сиром і яйцями, збийте до однорідності.
3
Додайте цукор, просіяне борошно, ваніль для аромату. Продовжуйте збивати, щоб тісто було повітряним.
4
Жароміцних форму змастіть вершковим маслом. Наріжте 1 яблуко маленькими кубиками і викладіть на дно.
5
Залийте тісто і розрівняйте. Зверху викладіть останнім яблучко, нарізане тонкими скибочками. Присипте корицею і відправте форму в духовку.
6
Випікайте шарлотку 30-45 хвилин, до румяности.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти