Грушева згущене молоко
(покроковий рецепт з фото)
Смак у цього десерту чимось нагадує іриски, або варене згущене молоко з грушевим ароматом. Готується досить довго, але рецепт дуже простий. Спробуйте і ви!
Почастуєте своїх близьких таким неймовірно смачними ласощами. Згущене молоко можна намазати на шматочок батона або просто їсти ложкою разом з чаєм. Дуже смачно!
- Груші - 500 грам
- Молоко - 500 грам
- Цукор - 300 грам
- Сода - 1/4 чайних ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Груші промийте, очистіть і дрібно наріжте.
Додайте цукор і доведіть до кипіння. Варіть 1 час.
Окремо змішайте молоко з содою і влийте в уварені груші. Перемішайте і поверніть на плиту. Продовжуйте варити, приблизно ще 1 час. На поверхні буде утворюватися пінка, її необхідно зняти.
Коли маса стане коричневого кольору, можна зняти з плити. Далі пюріруйте масу блендером.
Перекладіть в баночку і остудіть.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!