Млинці на згущене молоко
(покроковий рецепт з фото)
Готували коли-небудь млинці на згущеному молоці? Або просто чули про такі? Скажу відверто, раніше я навіть і уявити не могла, що можна готувати млинці на згущеному молоці, а зараз вони мої улюблені! Спробуйте!
Млинці на згущеному молоці - ласощі, яке сподобається і дорослим, і дітям. Млинці виходять в міру солодкими, дуже ніжними (а якщо їсти відразу зі сковороди, то вони хрусткі). Такі млинці можна їсти з варенням, в них можна загорнути ту ж сирну начинку або заварний крем.
- Вода - 500 мілілітрів (окріп)
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
- Згущене молоко - 1 штука (банку)
- Яйця - 2 штуки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яйця збийте з дрібкою солі.
Потім до яєчної маси додайте згущене молоко і перемішайте.
Налийте в банку окропу, гарненько стільком людям, щоб зібрати залишки згущеного молока і вилийте в майбутнє тісто. В цілому додайте 500 мл такого окропу.
Додайте борошно і добре перемішайте. Якщо з'являться грудочки (а вони швидше за все все одно з'являться), збийте масу міксером - і ідеальне тісто вам забезпечено.
Тісто для млинців на згущеному молоці готове. Воно вийшло трохи більше рідким, ніж звичайне тісто для млинців, але не бійтеся: млинці рватися НЕ будуть.
Сковороду, змащену олією, добре розігрійте, вилийте трохи тесту і круговими рухами сковороди розподіліть його по всій площині. Смажаться млинці дуже швидко, тому далеко не відходьте.
Млинці на згущеному молоці вийшли дуже красивими, тонкими і неймовірно смачними.
Їжте із задоволенням!